Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανησυχία για τον τραυματισμό του Luis Diaz

Ανησυχία για τον τραυματισμό του Luis Diaz

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Liverpool για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Luis Diaz κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα με την Arsenal στο Emirates.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έφτιαξε το τέρμα του Darwin Nunez για το 1-1, ωστόσο στη συνέχεια τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε με πατερίτσες από το Emirates.

Ο άσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του και νεότερα αναμένεται να έχουμε στη συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα με τους Rangers.

Πρόβλημα στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Trent Alexander-Arnold από το χθεσινό παιχνίδι.

Ο Klopp δήλωσε για το πρόβλημα του Diaz μετά την ήττα στο Emirates:

“ Τον έπρεπε να τον κάνουμε αλλαγή πριν από το ημίχρονο . [ Είναι] κάτι με το γόνατο του, όχι καλό. Θα κάνει εξετάσεις και μετά θα μάθουμε περισσότερα. Δεν έχω ιδέα για την έκταση του τραυματισμού και μετά από αυτό ο Trent είχε πρόβλημα με τον αστράγαλο του. ” Ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

“ Γύρισε τον αστράγαλο του, κάτι που δεν είναι καλό. Ο Trent δεν έβγαινε ποτέ, σε επτά χρόνια, αν μπορούσε να παίξει θα συνέχιζε. Πονούσε όμως πάρα πολύ, άρχισε να πρήζεται αμέσως, οπότε θα πρέπει να δούμε. ”

Ο Luis Diaz χτύπησε στο γόνατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com