Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το παιχνίδι έπρεπε να λήξει ισοπαλία – δεν διεκδικούμε τον τίτλο»

Klopp: «Το παιχνίδι έπρεπε να λήξει ισοπαλία – δεν διεκδικούμε τον τίτλο»

Η Liverpool θα έπρεπε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Emirates, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των Luis Diaz και Trent Alexander-Arnold.

Ο Γερμανός για την ήττα της ομάδας δήλωσε:

“ Νομίζω πως το παιχνίδι σήμερα ήταν για ισοπαλία, αλλά δεν πήραμε τίποτα. ”

“ Το πρώτο γκολ ήταν το αντίθετο από όλα όσα θέλαμε. Ήταν το χειρότερο δυνατό πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα. ”

“ Είδα μια ομάδα με τη σωστή συμπεριφορά και έκανε τον σωστό αγώνα και έπαιξε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδα τόσο πολύ αυτές τις ποδοσφαιρικές στιγμές. ”

“ Η Arsenal πάει πολύ καλά και δεδομένων των συνθηκών νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το να δεχθούμε τα τρία γκολ, δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε προκλήσεις σε αυτές τις στιγμές. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από όλες τις καταστάσεις ενός αγώνα, αλλά συνέβη. ”

“ Δημιουργήσαμε, ήμασταν πραγματικά επικίνδυνοι, πετύχαμε το γκολ μας, ένα υπέροχο γκολ. Μετά δεχθήκαμε ένα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Προφανώς κάναμε λάθος, η αντεπίθεση είναι το γκολ. Φτάσαμε στο ημίχρονο γνωρίζοντας ότι ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, αλλά αγνοώντας το αποτέλεσμα. ”

“ Αυτό το παιχνίδι έχει φύγει τώρα – κάναμε πολλά καλά πράγματα απέναντι σε μια από τις πιο καλές ομάδες στην κατηγορία. Μπορείς να χάσεις εδώ, αλλά χρειαζόμασταν τρεις βαθμούς. Πρέπει να το λύσουμε. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Θέλαμε να συνεχίσουμε τα καλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Ισοφαρίσαμε, ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι τότε. Την φάση γύρω από το πέναλτι φυσικά θα έπρεπε να την είχαμε καθαρίσει. ”

“ Τώρα το είδα και νομίζω ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν νομίζω ότι είναι καθαρό πέναλτι, είναι πολύ απαλό. Νομίζω ότι είναι μια κατάσταση όπου ο διαιτητής το βλέπει ξανά σε πραγματικό χρόνο. ”

“ Κάποια πράγματα πήγαν εναντίον μας, αλλά δεν είμαστε τυφλοί, βλέπουμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα σε στιγμές. Γενικά ήταν ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα, αλλά στεκόμαστε εδώ χωρίς βαθμούς. ”

Για τους Trent και Diaz:

“ Δυστυχώς και οι δύο είναι τραυματίες. Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά και για τους δύο. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. ”

“ Ο Diaz έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο του και δείχνει να είναι άσχημο. ”

“ Είναι δύο μεγάλα πλήγματα για εμάς. Ο Trent είχε ένα πρήξιμο στον αστράγαλο του. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα:

“ Να δουλέψουμε, να σκεφτούμε και να μιλήσουμε μετά. Αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

“ Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε ακόμα τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά ξέρουμε πού βρισκόμαστε χωρίς να κοιτάξουμε. Ξέρουμε ότι το πρόβλημα είναι οι βαθμοί. Πρέπει να το φτιάξουμε και θα το κάνουμε. ”

“ Δεν βρισκόμαστε στη μάχη του τίτλου. ”

Αν πλέον ανησυχεί:

“ Φυσικά και έχω ανησυχίες… είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. ”

“ Ό,τι χτίζουμε με τα χέρια μας, το γκρεμίζουμε με την πλάτη μας. Αυτό δεν είναι χρήσιμο. ”

Για την Manchester City που ακολουθεί στην Premier League:

“ Είναι αυτός ο τέλειος αντίπαλος για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας; Μάλλον όχι. ”

Οι Reds έφυγαν με ήττα από το Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com