Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Έχουμε δεχθεί ήδη πολλά γκολ»

Virgil: «Έχουμε δεχθεί ήδη πολλά γκολ»

Άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να δουλέψουν μαζί, για να γυρίσουν την κατάσταση και να σταματήσουν να δέχονται γκολ, όπως δήλωσε ο Virgil van Dijk, μετά τη δεύτερη φετινή ήττα της Liverpool στο πρωτάθλημα.

Ο στόπερ μετά την ήττα στο Emirates είπε:

“ Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι – είχαμε καλές στιγμές και κακές στιγμές. Κρίθηκε όμως από ένα πέναλτι που δεν ήταν ποτέ πέναλτι, αλλά τα πράγματα έγιναν τόσο γρήγορα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. ”

“ Είναι δύσκολο να το δεχθούμε, αλλά ξέρουμε ότι είναι στη στιγμή της ζωής τους. Κάνουν μια υπέροχη σεζόν – ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα στην έδρα τους. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Είναι δύσκολο να χάνεις από ένα πέναλτι. ”

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ομάδα:

“ Προσπαθούμε να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ – κανείς δεν θέλει να δεχτεί, αλλά έχουμε ήδη δεχθεί πάρα πολλά κατά τη γνώμη μου. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε μέρα. ”

“ Η αυτοπεποίθηση είναι σίγουρα ένα πράγμα, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι θέλουμε αυτοπεποίθηση – τη χρειάζεσαι για να αποδώσεις στο υψηλότερο επίπεδο. ”

Τι πρέπει να αλλάξουν οι Reds:

“ Πρέπει να δουλέψουμε και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά – αυτός είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός. ”

“ Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα – μπορούμε απλώς να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο – ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε μεγάλη δουλειά στο Champions League και μετά στην Premier League. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Οι Reds έφυγαν με ήττα από το Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com