Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολος ο Oleksandr Zinchenko για το Arsenal v Liverpool?

Αμφίβολος ο Oleksandr Zinchenko για το Arsenal v Liverpool?

Η Arsenal μπορεί να μείνει ξανά χωρίς τον Oleksandr Zinchenko για τη συνάντηση της στην Premier League με τη Liverpool την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Charles Watts έγραψε στο Goal.com ότι ο αμυντικός των Gunners είναι μια «αμφιβολία» για τη μεγάλη σύγκρουση στην κορυφή της κατηγορίας της Κυριακής.

«Η Arsenal θα κάνει ένα τεστ της τελευταίας στιγμής στον Ουκρανό διεθνή», πρόσθεσε ο Watts. «Αν δεν κριθεί αρκετά ικανός, τότε ο Kieran Tierney θα μπει αριστερό μπακ».

Ο Zinchenko έπαιξε 73 λεπτά για την Arsenal εναντίον της Tottenham την περασμένη εβδομάδα, το πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα. Έμοιαζε λίγο εκτός ρυθμού, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς επέστρεφε ακόμα στη φυσική του κατάσταση.

Ο Zinchenko έμεινε εκτός δράσης στη νίκη της Arsenal στο Europa League επί της Bodo/Glimt στα μέσα της εβδομάδας, αφού έχασε την προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς ο Mikel Arteta άλλαξε την ομάδα του για τον αγώνα. Εξάλλου, η απουσία του Zinchenko κρίθηκε προληπτική, υποδηλώνοντας ότι θα έχει επιστρέψει για το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, τώρα μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος για τη συνάντηση με τους Reds του Jurgen Klopp στο Emirates Stadium.

Αμφίβολος ο Oleksandr Zinchenko για το Arsenal v Liverpool?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com