Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Emirates

Ήττα στο Emirates

Δεύτερη φετινή ήττα στη Premier League για τη Liverpool. Η ομάδα του Klopp μπορεί να μην έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, όμως ο Oliver και η διαιτητική του ομάδα δεν ήθελαν να φύγει από το Emirates με βαθμούς και έτσι έγινε, με τους Gunners να επικρατούν με 3-2.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Nunez και Firmino.

Ο Oliver στο πρώτο μέρος έκλεισε τα μάτια σε χέρι-πέναλτι του Gabriel, για να υποδείξει στο δεύτερο πέναλτι σε επαφή του Thiago με τον Jesus. Το VAR και στις δύο περιπτώσεις ήταν σαν να μην λειτούργησε.

Α’ Ημίχρονο: Με την ίδια ακριβώς σύνθεση που έφτασε στη νίκη επί των Rangers την Τρίτη, παρατάχθηκαν εναντίον της Arsenal.

Η ομάδα του Klopp πραγματοποίησε ακόμη ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στο ματς, αφού έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τον Martinelli που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Odegaard και πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Οι Reds ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 10’ και μάλιστα ζήτησαν πέναλτι στο 15’ για πεντακάθαρο χέρι του Gabriel, μετά από προσπάθεια του Jota, όμως φυσικά Oliver και VAR έκλεισαν τα μάτια, μη δίνοντας τίποτα.

Την πρώτη τους καλή ευκαιρία οι Reds την είχαν στο 25’, όταν ο Nunez απείλησε με ένα δυνατό δεξί σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Ramsdale απέκρουσε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Saliba λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ωστόσο ο Ramsdale πρόλαβε ξανά να απομακρύνει και δίπλα από το δοκάρι έφυγε το πλασέ του Salah δύο λεπτά αργότερα.

Το γκολ φαινόταν πως δεν θα αργήσει να έρθει για την Liverpool και έτσι έγινε! Από μπαλιά του Trent, ο Diaz βγήκε από τα δεξιά και γύρισε σωστά για τον Nunez, για να τελειώσει υποδειγματικά εκείνος τη φάση για το 1-1, έχοντας ξεφύγει πρώτα από τον Gabriel!

Τα άσχημα μαντάτα ωστόσο συνεχίστηκαν για τη Liverpool, αφού ο Luis Diaz τραυματίστηκε στο 41’ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Firmino να περνά στη θέση του.

Το ημίχρονο όμως για τους Reds έληξε ακριβώς όπως άρχισε, δηλαδή με ένα γκολ εις βάρος τους. Οι παίκτες του Klopp δεν κατάφεραν να κάνουν απολύτως τίποτα για να κόψουν τον Martinelli σε αντεπίθεση, μετά από δικό τους φάουλ και γύρισε εκείνος για τον Saka, ώστε να γράψει ο τελευταίος από κοντά το 2-1.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησαν στην επανάληψη οι Reds, καθώς ο Joe Gomez αντικατέστησε τον Alexander-Anold.

Οι Gunners έδειξαν διάθεση να ψάξουν το τρίτο γκολ και είχαν ευκαιρία με τον Odegaard στο 50’, με τον Alisson να μπλοκάρει σταθερά. 

Το 3-1 δεν έγινε και αντί αυτού, έγινε το 2-2 στο 53’! Ο Jota βρήκε με μια εξαιρετική κάθετη τον Firmino και ο Βραζιλιάνος με ένα έξοχο αριστερό πλασέ ισοφάρισε ξανά για τη Liverpool! 

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από τη νέα ισοφάριση και είχαν καλή στιγμή με τον Xhaka 62’, καθώς και την υπεροχή για το επόμενο διάστημα του αγώνα.

Στο 69’ η Liverpool προχώρησε σε αλλαγές, με τους Konate και Fabinho να περνούν αντί των Matip και Salah.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε όμως, αφού οι Gunners συνέχισαν να εκδηλώνουν απειλητικές επιθέσεις και σέντρες, κερδίζοντας εν τέλει πέναλτι από τον Thiago για επαφή με τον Jesus μέσα στην περιοχή!

Ο Oliver το υπέδειξε, επιλέγοντας να έχει ανοιχτά τα μάτια του αυτή τη φορά, ο Saka το εκτέλεσε και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 73’.

Η Liverpool μόνο μετά το 85’ προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να δοκιμάσει να βρει άλλο ένα γκολ, όμως παραλίγο να το δεχθεί εκείνη στο 90’, όταν ο Jesus μπήκε ανάμεσα σε van Dijk και Alisson, εκμεταλλευόμενος την κακή συνεννόηση των δύο.

Στις καθυστερήσεις οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Liverpool δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, παρά μόνο δύο σουτ των Henderson και Elliott που κόντραραν στα σώματα στο 98’.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 46′), Matip (Konate 69′), Van Dijk, Τσιμίκας; Henderson, Thiago; Salah (Fabinho 69′), Jota (Elliott 81′), Diaz (Firmino 42′); Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στους Rangers.

Ο Darwin Nunez σκόραρε για το 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com