Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρεστημένος ο MacAnthony με Klopp για Carvalho

Δυσαρεστημένος ο MacAnthony με Klopp για Carvalho

Ο πρόεδρος της Peterborough Utd και δηλωμένος οπαδός της Liverpool Darragh MacAnthony, δεν είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση του Jurgen Klopp στον Fabio Carvalho.

Μιλώντας στο podcast του The Hard Truth, ο MacAnthony επέκρινε την απόφαση του Klopp, να ξεκινήσει τον Carvalho εναντίον της Brighton το Σάββατο.

«Πρέπει να βγάλει ο Klopp μερικούς από αυτούς τους παίκτες, που μπαίνουν στην γραμμή βολής του κοινού. Παρακολούθησα το παιχνίδι το Σάββατο και δηλώνω θαυμαστής του Carvalho. Θα γίνει φοβερός παίκτης, αλλά η ομάδα έπαιζε με την Brighton. Δεν είναι μάπα, είναι καλή ομάδα!», είπε ο πρόεδρος της Peterborough. «Και επιλέγει μια επιθετική τριάδα των Carvalho, Firmino και Salah. Στον πάγκο Jota, Diaz, Nunez. Επιθετικοί αξίας 200 εκατομμυρίων λιρών στον πάγκο!»

«Σκέφτηκε αλαζονικά ότι απλώς επρόκειτο να περάσουν εύκολα πάνω από την Brighton? Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό με τον Carvalho, μην τσακίζεις το ηθικό του παιδιού. Ο Diaz έπρεπε να είναι μέσα ή ο Nunez».

Ο MacAnthony, ο οποίος είναι οπαδός της Liverpool, έκρινε επίσης ότι ο Klopp δεν χρησιμοποιεί σωστά τον Darwin Nunez αυτή τη στιγμή.
«Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της Liverpool – και δεν είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της FSG – επιτρέψτε μου να πω αμέσως πως, αν ξοδέψαμε 70 εκατομμύρια λίρες για τον Nunez, δεν τον χειριζόμαστε σωστά», είπε εννοώντας πως το σχόλιο απευθυνόταν στον Jurgen Klopp.

Δυσαρεστημένος ο Darragh MacAnthony με Klopp για Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com