Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Frank Leboeuf: «Δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθεί ο Alexander-Arnold»

Frank Leboeuf: «Δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθεί ο Alexander-Arnold»

Ο Frank Leboeuf υποστήριξε ότι ο βασικός δεξιός αμυντικός της Liverpool, Trent Alexander-Arnold δε πρόκειται ποτέ να βελτιωθεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Είναι αλήθεια πως από την αρχή της χρονιάς οι αδυναμίες του 23χρονου Άγγλου αμυντικού και τα πολλά του λάθη έχουν κοστίσει ακριβά στη Liverpool. Κυρίως στα παιχνίδια με τις Fulham, Manchester United και Brighton για τη Premier League καθώς και στο παιχνίδι με τη Napoli για τη πρεμιέρα του UEFA Champions League.

Οι αμυντικές αδυναμίες του TAA είναι γνωστές από τις πρώτες του μέρες στην αντρική ομάδα και ο Άγγλος διεθνής έχει συνηθίσει τη κριτική που του ασκείται για το συγκεκριμένο αγωνιστικό του κομμάτι.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Trent Alexander-Arnold είναι ένας σπουδαίος παίχτης αλλά δεν θα βελτιωθεί ποτέ αμυντικά, καθώς δε κατέχει ούτε τις βασικές αμυντικές αρχές.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός στα αγγλικά ΜΜΕ.

Ωστόσο οι επιθετικές αρετές του ποδοσφαιριστή της Liverpool είναι αδιαμφισβήτητες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το εξαιρετικό απευθείας φάουλ που σκόραρε απέναντι στη Rangers πριν λίγες μέρες για τη τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Leboeuf ίσως και να έχει δίκιο στο ότι ο TAA δε θα γίνει ποτέ παγκοσμίου επιπέδου αμυντικός, όμως η επιρροή του στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας παραμένει παγκοσμίου επιπέδου και η συνεισφορά του στο σύνολο του Jurgen Klopp είναι εξόχως σημαντική. Για όσο λοιπόν μπορεί να συνεισφέρει τόσα στο επιθετικό κομμάτι και να προσπαθεί να βελτιώνεται στα αμυντικά του καθήκοντα, ο TAA θα αποτελεί σπουδαίο ποδοσφαιριστή για τη Liverpool.

Frank Leboeuf: «Δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθεί ο Alexander-Arnold»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com