Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν συζητάει με Liverpool ο Keita για την ανανέωση του συμβολαίου του

Δεν συζητάει με Liverpool ο Keita για την ανανέωση του συμβολαίου του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Naby Keita έχει πάρει μια αρνητική απόφαση γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Liverpool.

Ο «εξαιρετικός» παίκτης της Liverpool κατά τον Jurgen Klopp, δεν θα συζητήσει για το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιανουάριο, γεγονός που πιθανότατα σηματοδοτεί την αποχώρησή του. Έτσι ο διεθνής μέσος με την Εθνική Γουινέας μπορεί να φύγει ελεύθερος από το Anfield, το προσεχές καλοκαίρι.

Η είδηση αυτή έρχεται από τον Christian Falk της Bild. Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Naby Keita δεν θα συζητήσει το συμβόλαιό του με τη Liverpool πριν από τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του Keita λήγει το 2023, γεγονός που τον οδηγεί σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Άλλωστε και άλλοι σύλλογοι μπορούν να διαπραγματευτούν με τον μέσο από τον Ιανουάριο. Με άλλα λόγια, ο παίκτης δεν θα μιλήσει με τη Liverpool μέχρι να ακούσει άλλες επίσημες προσφορές για τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με τον Falk.

Όλα δείχνουν ότι ο Keita δεν βλέπει σίγουρα το μέλλον του στο Merseyside. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς τραυματίας, κάτι που είναι σημαντικό πλήγμα για τις πιθανότητές του για ένα μεγάλο συμβόλαιο. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι πιστεύει ότι άλλοι σύλλογοι μπορεί να είναι σε καλύτερη θέση να του δώσουν αυτό που θέλει. Αισθάνεται ότι ήρθε ο καιρός να προχωρήσει. Ακόμα κι αν ο Jurgen Klopp βλέπει τον Keita ως έναν «εξαιρετικό» παίκτη, είναι ξεκάθαρο ότι η Liverpool δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτόν.

Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα έχει τεράστιες τεχνικές ικανότητες, αλλά οι τραυματισμοί και η κακή του φόρμα έχει σαν αποτέλεσμα να τις βλέπουν σπάνια οι φίλοι των Κόκκινων. Όταν το κάνει, που δεν συμβαίνει συχνά λόγω της υγείας του, ο Κεϊτά είναι θεαματικός, αλλά αυτό από μόνο του κάνει τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο δύσκολες.

Ο Keita είναι 27 ετών, που σημαίνει ότι αυτό είναι το τελευταίο σημαντικό συμβόλαιο της καριέρας του. Το ταλέντο του υπαγορεύει ότι θα μπορούσε να είναι για υψηλές αποδοχές σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία. Οι συνεισφορές στην Liverpool υποδηλώνουν το αντίθετο. Δεν είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση για την οποία αξίζει να πληρώσει κάποιος σύλλογος πολλά χρήματα.

Κατά συνέπεια διαπιστώνεται ως μια απόφαση που βλέπει τον Keita να φεύγει από τη Liverpool το 2023. Οι Reds πρέπει να επενδύσουν περαιτέρω στη μεσαία γραμμή τους ως έχει και αν ο παίκτης δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι στην ομάδα, θα πρέπει να είναι αυτός που θα ανοίξει δρόμο.
Θα ήταν ίσως ζημιά να φύγει έναν τέτοιος παίκτης χωρίς οι Κόκκινοι να έχουν κάποιο όφελος, αλλά δεν φαίνεται αυτό να εξελίσσεται διαφορετικά.

Δεν συζητάει με Liverpool ο Keita για την ανανέωση του συμβολαίου του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com