Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Stefan Bajcetic ίσως αντικαταστήσει τον Fabinho με Rangers

Ο Stefan Bajcetic ίσως αντικαταστήσει τον Fabinho με Rangers

Ως πιθανή επιλογή εικάζεται πως θα αποφασίσει να κάνει ο Jurgen Klopp, με τον Stefan Bajcetic να αντικαθιστά τον Fabinho στο παιχνίδι με τους Rangers.

Ακόμα και μετά την επιστροφή του Jordan Henderson από το τραυματισμό του, η μεσαία γραμμή της Liverpool συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το γεγονός αυτό ίσως οδηγήσει τον Jurgen Klopp να λάβει δραστικά μέτρα ενόψει του σημερινού (4/10) αγώνα με τη Rangers στο Anfield για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σε μία πιθανή επιλογή λοιπόν, ο Γερμανός τεχνικός ίσως να στηριχτεί στον φέρελπι νεαρό άσσο Stefan Bajcetic, ο οποίος εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στη καλοκαιρινή προετοιμασία και έκτοτε προπονείται με τη πρώτη ομάδα.

Όπως είναι λογικό, δεν έχει καταφέρει να βρει πολλά λεπτά συμμετοχής λόγω των παιχτών που βρίσκονται μπροστά του, παρ’ όλα αυτά, με τον Fabinho να μοιάζει αγνώριστος και σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, «μίλια μακριά από τον κανονικό του εαυτό» όπως τόνισε και ο Jamie Carragher, ίσως ο νεαρός 17χρονος να αποτελούσε μια ενδεχόμενη λύση για τη μεσαία γραμμή των Reds.

Αναμένεται να δούμε αν ο Klopp θα συνεχίσει να στηρίζει τον βασικό του αμυντικό μέσο ή θα επιχειρήσει να ρισκάρει με έναν νεαρό και άπειρο μα εξόχως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Να σημειώσουμε ότι ο Bajcetic πήρε μια γεύση από Premier League και Anfield στο παιχνίδι με τη Bournemouth (9-0), όπου αγωνίστηκε για σχεδόν 20 λεπτά.

Υπάρχουν ενστάσεις για το κατά πόσο ο νεαρός θα είναι έτοιμος από πλευράς δύναμης και φυσικής κατάστασης για να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, όμως ο Jurgen Klopp ανέκαθεν στήριζε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και έδινε ευκαιρίες. Συνεπώς, από τη στιγμή που θεωρείται απίθανο να τον δούμε στα επερχόμενα παιχνίδια με Arsenal και Manchester City, ίσως το σημερινό με την Rangers να αποτελέσει την ευκαιρία του.

Ο Stefan Bajcetic ίσως αντικαταστήσει τον Fabinho με Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com