Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crooks: «Ο Firmino αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για την Liverpool»

Crooks: «Ο Firmino αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για την Liverpool»

Ο παλιός άσσος της Aston Villa & νυν σχολιαστής του BBC Garth Crooks επαίνεσε τον Roberto Firmino, αλλά αμφισβήτησε τους οπαδούς της Liverpool γιατί πιστεύουν πως ο Thiago είναι ο πολυτιμότερος παίχτης στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Firmino σκόραρε δύο φορές το Σάββατο καθώς γύρισε πίσω το ρολόι του χρόνου για να αποδείξει σε όλους μέσα στο Anfield ότι έχει ακόμα την ποιότητα να παράγει γκολ για τη Liverpool. Τα δύο γκολ που πέτυχε με επιδεξιότητα, επέτρεψαν στους Reds να επιστρέψουν σε ένα παιχνίδι στο οποίο έμοιαζαν εκτός.

Και στην εβδομαδιαία στήλη του για το BBC, ο Crooks επαίνεσε τον Firmino, υποστηρίζοντας ότι αξίζει περισσότερο για τη Liverpool από τον Thiago.

«Αυτά ήταν δύο τελειώματα υψηλής ποιότητας από τον Bobby Firmino. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην έχει πια της αντοχές για να κερδίσει μια θέση βασικού στην ομάδα του Jurgen Klopp. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ψύχραιμο κεφάλι μπροστά από το γκολ, ειδικά όταν οι γραμμές είναι χαμηλές, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα ​​από τον Firmino για να επαναφέρετε την ομάδα σας σε τροχιά», έγραψε ο Crooks για τη στήλη του BBC την ομάδα της εβδομάδας.

«Οι οπαδοί της Liverpool μου λένε συνέχεια ότι ο Thiago Alcantara (όταν είναι σε φόρμα) είναι ο πολυτιμότερος τους παίχτης. Μπορεί να ήταν αν μπορούσε να τρέξει. Ο Ισπανός έχει μετατρέψει το τζόκινγκ σε μορφή τέχνης. Δεν μπορεί να ξεσηκώσει το γήπεδο και δεν έχει τα τελειώματα του Firmino. Ο Thiago έχει σίγουρα τις στιγμές του, αλλά αν πρόκειται να συγκρίνουμε τη συνεισφορά τους και τη σημασία που δίνει κάθε παίκτης στην ομάδα, τότε ο Firmino είναι σε διαφορετική κατηγορία».

Είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Thiago δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει γκολ, ενώ ο Firmino δεν θα μπορέσει να παίξει στη μέση του γηπέδου και να μοιράσει το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Firmino και ο Thiago είναι και οι δύο καλοί παίκτες από μόνοι τους. Και εάν βρεθούν στην ημέρα τους, είναι τόσο καλοί όσο όλοι άλλο στο πρωτάθλημα όσον αφορά την ποιότητα τους.

Crooks: «Ο Firmino αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com