Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει για βασικός ο Darwin Nunez κόντρα στην Rangers

Πάει για βασικός ο Darwin Nunez κόντρα στην Rangers

Αν για κάτι πρέπει να χαίρεται ο Darwin Nunez είναι το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Rangers για το Uefa Champions League, στο οποίο πιθανότατα θα ξεκινήσει στην αρχική 11άδα.

Ο Nunez που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο Anfield, θέλει να ξεκινήσει τις καλές εμφανίσεις από σήμερα κιόλας κόντρα στην Rangers.

Ο Nunez έχει αντιμετωπίσει ξανά την Rangers αλλά τότε έπαιζε για τους Αετούς της Λισαβόνας, σε ένα παιχνίδι ομίλων για το Europa League πριν δυο χρόνια, όταν η Benfica έχανε από τους Σκοτσεζους στο ημίχρονο με 1-3. Ο Nunez πέρασε ως αλλαγή στο 60′ και βοήθησε τους Αετούς να πάρουν την ισοπαλία, φτιάχνοντας μια ασσίστ και βάζοντας ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Για τον αποψινό αγώνα ο Nunez θέλει κάτι παραπάνω από μισή ώρα και θα ήθελε να ξεκινήσει βασικός το παιχνίδι. Ο Nunez ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κόντρα στην Brighton, έχει ξεκινήσει βασικός μόνο 2 παιχνίδια στην σεζόν. Με τους Roberto Firminho και Diogo Jota να είναι αυτοί που επιλέγει περισσότερο ο Jürgen Klopp.

Ο Jürgen Klopp αντιλήφθηκε νωρίς στη σεζόν την πίεση που είχε πέσει στους ώμους του Darwin Nunez και προτίμησε να τον προστατεύσει επιλέγοντας για βασικό επιθετικό τον πιο έμπειρο Roberto Firminho στο πρωτάθλημα αλλά και τον Diogo Jota στο Champions League. Βέβαια από την θητεία του στην Benfica o Nunez έχει δείξει ότι είναι φτιαγμένος για τις ευρωπαϊκές βραδιές. Μένει να δούμε αν θα τον εμπιστευτεί ο Klopp για τον βασικό επιθετικό στο σημερινό παιχνίδι.

Πέραν του Nunes, o Joe Gomez θα παλέψει για μια θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά τις άσχημες εμφανίσεις του Trent Alexander Arnold, όπως επίσης και ο Ibrahim Konate πιθανόν να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, μετά το τραυματισμό που ξεπέρασε και τον ταλαιπωρούσε από την αρχή τής σεζόν.

Πάει για βασικός ο Darwin Nunez κόντρα στην Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com