Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς τον Andy Robertson οι Reds απέναντι στην Rangers

Χωρίς τον Andy Robertson οι Reds απέναντι στην Rangers

Όπως όλα δείχνουν ο Andy Robertson θα χάσει και το σημερινό παιχνίδι της Liverpool με αντίπαλο την Rangers για το Champions League.

Ο Σκοτσέζος που είχε τραυματιστεί πριν την διακοπή για τις εθνικές και δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όπως αναφέρει το Sport Bible και θα χάσει το παιχνίδι με την Rangers.

Ο Robertson που είναι ένα πολύτιμο γρανάζι τα τελευταία χρόνια για την ομάδα της Liverpool, φέτος δείχνει ότι δεν έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Οι Reds που ήδη νωρίς στη σεζόν έχουν αγωνιστεί στο Champions League με μεγάλες απουσίες όπως του Thiago και του Fabinho, κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουν όλους τούς παίκτες σε φόρμα και υγιείς, ώστε να μπορέσει πάλι το σύνολο του Jürgen Klopp να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι Κόκκινοι που δεν τα κατάφεραν το Σάββατο απέναντι στην Brighton μένοντας στο ισόπαλο 3-3, αλλά ούτε και στην Ευρώπη δεν έχουν κάνει πειστικό ξεκίνημα αφού μετράνε μια ήττα με 4-1 στην Νάπολη και μια νίκη με 2-1 επί του Ajax στο Anfield, ευρισκόμενοι στην 2 θέση της βαθμολογίας πίσω από την Napoli που έχει το απόλυτο.

Είναι λοιπόν σαφές ότι οι Reds θα πρέπει να κατακτήσουν το σημερινό τρίποντο αν δεν θέλουν και άλλα μπλεξίματα στην διοργάνωση. Στην αρχική ενδεκάδα αντί του Robertson θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά ο Κώστας Τσιμίκας.

Χωρίς τον Andy Robertson οι Reds απέναντι στην Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com