Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Οι αντίπαλοι έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας»

Virgil: «Οι αντίπαλοι έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας»

Ο Virgil van Dijk στην προσπάθεια του να εξηγήσει την κακή φετινή εικόνα της Liverpool τόνισε πως οι αντίπαλες ομάδες στην Premier League έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και την υψηλή γραμμή άμυνας της.

Ο Ολλανδός αμυντικός αυτή τη φορά είχε να πει:

“ Οι αντίπαλες ομάδες προφανώς γίνονται καλύτερες, παίζουμε στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο όπου όλες οι ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή τη συνέπεια (της περασμένης σεζόν) και να παίξουμε με χαρά και ελευθερία. ”

“ Όμως όλα ξεκινούν με το να το κάνουμε μαζί και να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βρούμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να φτάσεις στη στιγμή, και αυτή η συνέπεια είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να το κάνεις μαζί και να αντιμετωπίσεις αποτυχίες μαζί και συνεχίστε να κάνεις τα ίδια πράγματα που θέλεις να κάνεις. ”

“ Πρέπει να βρούμε αυτή τη στιγμή και προφανώς ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Rangersστο Champions League, μετά Arsenal, Rangers, City, West Ham. Ας το κάνουμε, λοιπόν, να πάρουμε πίσω την αυτοπεποίθηση, να πάρουμε πίσω τη συνέπεια και ξέρουμε ότι θα φτάσουμε εκεί. ”

“ Προφανώς είχαμε κάποιες αποτυχίες και είναι δύσκολο να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο αν δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όλοι μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε. Τι είναι, πριν τέσσερις μήνες παίζαμε για όλους τους τίτλους; Τώρα δεν είμαστε στην καλύτερη στιγμή – αλλά θα φτάσουμε εκεί. ”

“ Η άμυνα ξεκινά από μπροστά και η επίθεση ξεκινά από πίσω, και έτσι έχουμε τις αρχές μας, και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό, σε αυτή τη συνέπεια, και είμαι βέβαιος ότι θα το ανατρέψουμε. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Οι ομάδες προσαρμόζονται επίσης σε εμάς, προσπαθούν να παίξουν λίγο πιο άμεσα και προσπαθούν να βάλουν έναν δεύτερο παίκτη στην πλάτη της άμυνας, επειδή γνωρίζουν ότι έχουμε υψηλή γραμμή. Προφανώς το αλλάξαμε και αυτό λίγο. ”

“ Πώς εμποδίζουμε τις ομάδες να βγαίνουν στην πλάτη μας; Πίεση, και αυτό είναι πάντα αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Να μπούμε στους κατάλληλους χώρους και να το κάνουμε όλοι μαζί. Το κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, πέντε χρόνια σε σταθερή βάση, και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή τη συνέπεια, όλοι μας και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. ”

Προβληματισμένος και ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com