Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andreas Schjelderup: Νέος πιθανός στόχος της Liverpool;

Andreas Schjelderup: Νέος πιθανός στόχος της Liverpool;

O Andreas Schjelderup.

Η Liverpool είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που συνδέονται για τον νεαρό επιθετικό, Andreas Schjelderup, που δημοσιεύματα τον αναφέρουν σαν τον επόμενο Erling Haaland.

Οι Reds που είχαν συνδεθεί με τον πραγματικό Haaland νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ενώ ήταν στην Borussia Dortmund. Τελικά, επέλεξε να υπογράψει στη Manchester City με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει την αξία των 51 εκατομμυρίων λιρών, αφού ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Τώρα, μια νέα αναφορά από την Ιταλία έχουν συνδέσει τη Liverpool με έναν πιθανό νέο επιθετικό. Το ρεπορτάζ αφορά τον νεαρό ταλέντο της FC Nordsjaelland, Andreas Schjelderup.

Σύμφωνα με το Calciomercato, οι Reds είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που δείχνουν ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο 18χρονο.

Ο Schjelderup είναι διεθνής Νορβηγίας κάτω των 21 ετών και έχει πέντε γκολ σε 10 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Liverpool έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό, μαζί με πλήθος συλλόγων από όλη την Ευρώπη. Η Arsenal, η Sevilla, η Borussia Dortmund, η Inter και η Juventus έχουν πιστωθεί όλες με ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Schjelderup έχει βαπτιστεί ως ένα λαμπρό αστέρι στην πατρίδα του, τη Νορβηγία, και μάλιστα έχει συγκριθεί με τον συμπατριώτη του Haaland σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νεαρός αποτιμάται σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ (17,5 εκατομμύρια £) και αναμένεται να μετακομίσει σε νέο σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι, με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

O Andreas Schjelderup.
O Andreas Schjelderup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com