Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρή κριτική από Agbonlahor για τις εμφανίσεις του Nunez

Σκληρή κριτική από Agbonlahor για τις εμφανίσεις του Nunez

Ο Gabriel Agbonlahor μιλώντας στο TalkSPORT ανέφερε ότι ο επιθετικός της Liverpool Darwin Nunez, ήταν η χειρότερη μετεγγραφή της Premier League μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και έκανε συγκρίσεις με τον Romelu Lukaku που ανήκει στην Chelsea.

Ο πρώην επιθετικός της Aston Villa χλεύασε τον άσο της Liverpool Nunez για τις επαφές του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο νυν αναλυτής του talkSPORT σημείωσε ότι, ο κόσμος κορόιδευε και επέκρινε τον Lukaku για το πρώτο του άγγιγμα όταν είχε άσχημα παιχνίδια στην Chelsea την περασμένη σεζόν. Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός επέστρεψε στην πρώην πρωταθλήτρια της Serie A Inter το καλοκαίρι του 2022, με δανεισμό από την Chelsea.

Ο Nunez ήρθε στη Liverpool από την Benfica το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής επιθετικός της Ουρουγουάης με εβδομαδιαίες απολαβές στις 146.000 £ την εβδομάδα, έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει δώσει μια ασίστ σε τρεις εμφανίσεις στην Premier League για την ομάδα του Merseyside μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Ο Agbonlahor ανάφερε για τον Nunez: «Όταν κοιτάζω τον Nunez επίσης, νιώθω ότι ακόμη και το πρώτο του άγγιγμα δεν είναι τόσο καλό.
θυμάμαι αποκαλούσαμε τον Lukaku ότι φοράει Timberland μπότες αντί ποδοσφαιρικά παπούτσια και αυτό είχε γίνει trend στο Twitter όταν είχε άσχημες εμφανίσεις στα παιχνίδια. Ο Nunez μοιάζει να έχει και στα δύο πόδια του παπούτσια Timberland».

Κατά την άποψή της συντακτικής μας ομάδας, η κριτική του Gabriel Agbonlahor στον επιθετικό της Liverpool Darwin Nunez είναι αρκετά σκληρή. Ναι, ο επιθετικός δεν είναι αρκετά καλός για τη Liverpool μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αλλά είναι μόλις 23 ετών. Και επίσης μόλις μετακόμισε στην Premier League. Πρέπει να δώσουμε στον Nunez τον απαιτούμενο χρόνο και δεν γίνεται να τον «ξεγράψουμε».

Σκληρή κριτική από Agbonlahor για τις εμφανίσεις του Nunez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com