Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Romano: «Θέλει να δει πόσο σημαντικός είναι ο Naby Keita για τους Reds»

Romano: «Θέλει να δει πόσο σημαντικός είναι ο Naby Keita για τους Reds»

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano ο οποίος μίλησε στο Caughtoffside, ο Naby Keita θέλει να δει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και τον Jürgen Klopp πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Reds.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, οι Κόκκινοι θέλουν να διαπραγματευτούν για νέο συμβόλαιο με τον Naby Keita του οποίου λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι του 23 και αυτή τη στιγμή πληρώνεται με 130.000 £ την εβδομάδα.

Ο Romano δήλωσε: «Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ της ομάδας και του Γκανέζου διεθνή παίχτη στο άμεσο μέλλον, για να αποφασιστεί η παραμονή του στους Κόκκινους. Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για αυτόν εδώ και πολύ καιρό, αλλά τίποτα επίσημο.

Οι συζητήσεις του Naby με τους Reds θα συνεχιστούν, ο Naby πριν πάρει την απόφαση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα θέλει να δει πόσο σημαντικός είναι για τον προπονητή του Jürgen Klopp.»

Πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Keita;

Σύμφωνα με την άποψη του Fabrizio Romano, δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί ο παίχτης να έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Anfield, αλλά δεν έδειξε και πολλά πράγματα όταν ήταν υγιής και έπαιζε με τους Κόκκινους.

Πάντως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Jürgen Klopp έχει αρκετούς καλούς μέσους και δεν μπορεί να δίνει πολύ χρόνο σε όλους στα παιχνίδια. Μένει μόνο να δούμε αν τελικά ο Naby θα παραμείνει κάτοικος Merseyside ή όχι.

Keita και Klopp.
Keita και Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com