Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός αποστολής ο Trent για τον αγώνα με τη Γερμανία

Εκτός αποστολής ο Trent για τον αγώνα με τη Γερμανία

Ο Gareth Southgate επέλεξε να κόψει τον Trent Alexander-Arnold από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο αμυντικός των Reds ξεκάθαρα δεν βρίσκεται ανάμεσα στα βασικά πλάνα του Southgate και δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στην ήττα με 1-0 από την Ιταλία στο Μιλάνο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτιμά τους Reece James, Kieran Trippier και Kyle Walker (ο οποίος αγωνίζεται και ως στόπερ) για το δεξί άκρο της άμυνας, με την θέση του Trent ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου μόνο σίγουρη να μην είναι.

Επίσης εκτός από την αποψινή αποστολή των Τριών Λιονταριών έμειναν και οι Fikayo Tomori, James Ward-Prowse, Jarrod Bowen, καθώς και ο Jack Grealish που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Φυσικά τα νέα είναι καλά για την Liverpool, αφού ο 23χρονος δεν θα επιβαρυνθεί με λεπτά συμμετοχής και θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο στο Merseyside και να ενταχθεί από αύριο στις προετοιμασίες της ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την Brighton.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του αμυντικού στο Κατάρ για τη γιορτή του ποδοσφαίρου, αν και τη φετινή σεζόν οι προπονητές μπορούν να επιλέξουν 26 ποδοσφαιριστές και όχι 23 όπως στα προηγούμενα τουρνουά.

Εκτός βασικών πλάνων του Southgate ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com