Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martin Skrtel: «Είναι πάντα τιμή να παίζεις για τη Liverpool στο Anfield»

Martin Skrtel: «Είναι πάντα τιμή να παίζεις για τη Liverpool στο Anfield»

Ο Martin Skrtel αναφέρθηκε στο Liverpoolfc.com για την «τέλεια» εμπειρία του να φορέσεις τη φανέλα της Liverpool, για άλλη μια φορά στο Anfield.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Reds, επέστρεψε στο L4 το περασμένο Σάββατο για να πάρει μέρος στη νίκη με 2-1 των Liverpool FC Legends επί των ομολόγων τους της Manchester Untd, στον φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Skrtel επέστρεψε στο Merseyside από τότε που έφυγε από τους Reds το καλοκαίρι του 2016 και ήδη θέλει να ξαναζήσει την εμπειρία στο εγγύς μέλλον.

Ο 37χρονος είπε στο Liverpoolfc.com: “Ήταν η πρώτη μου εμπειρία να παίξω στους θρύλους της Ομάδας και προφανώς προσπάθησα να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στο τέλος της ημέρας, καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που είναι καλό, αλλά γενικά πιστεύω ότι είναι μια υπέροχη μέρα για τον καθένα μας να επιστρέψει ξανά και να παίξει στο Anfield, για να βοηθήσει τον καλό σκοπό. Είναι τέλειο!»

«Ήμουν προφανώς λίγο νευρικός να επιστρέψω ξανά και προφανώς το γήπεδο άλλαξε λίγο. Αλλά ούτως ή άλλως, το να παίζω για τη Liverpool, ήταν πάντα τιμή για μένα – δεν είναι διαφορετικό αν ήμουν επαγγελματίας τώρα. Απόλαυσα τη μέρα και ελπίζω στο μέλλον να έχω περισσότερα από αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα στη Liverpool από τότε που έφυγα το 2016. Ήταν ωραίο που επέστρεψα και είδα τα παιδιά”.

Martin Skrtel: «Είναι πάντα τιμή να παίζεις για τη Liverpool στο Anfield»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com