Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποδοκιμάστηκε ο Roy Keane από το κοινό του Anfield το Σάββατο

Αποδοκιμάστηκε ο Roy Keane από το κοινό του Anfield το Σάββατο

Ο Roy Keane πήρε μέρος για πρώτη φορά με τους Legends της Man Utd σε φιλανθρωπική διοργάνωση του LFC Foundation και το κοινό του Anfield, τον «υποδέχθηκε» ανάλογα.

Οι Legends της Liverpool αντιμετώπισαν τους Legends της Manchester Utd σε έναν αγώνα φιλανθρωπικής σημασίας και ένας ο Roy Keane δήλωσε παρών. Ο εμβληματικός αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων και νυν αναλυτής αγώνων του Sky Sports, φόρεσε τη φανέλα της Manchester Utd για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από το Old Trafford το 2005. Και κατά ειρωνικό τρόπο, το τελευταίο του παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν στους εκτός έδρας με την Liverpool.

Ο Keane επέστρεψε στο Anfield μετά από 17 χρόνια και μπήκε ως αλλαγή, όταν το σκορ ήταν 1-1. Ωστόσο, ο Florent Sinama Pongolle σκόραρε στο 84′ λεπτό για να χαρίσει στη Liverpool με 2-1 και παρόλο που το παιχνίδι ήταν φιλανθρωπική εκδήλωση, η γλώσσα του σώματος του Keane αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού τα έλεγε όλα.

Ο Mark Gonzalez είχε ισοφαρίσει για τους Reds δύο λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, αφού ο Dimitar Berbatov είχε δώσει το προβάδισμα στους Red Devils με ένα εντυπωσιακό βολέ στο πρώτο ημίχρονο, για να δώσει στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα.

Όπως θα περίμενε κανείς, ένα βουητό από αποδοκιμασίες «καλωσόρισε» τον Ιρλανδό στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένης της σχέσης του με τη Manchester Utd κατά το παρελθόν.

Έκδηλη η απογοήτευση του Roy Keane με το αποτέλεσμα του αγώνα των Legends
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com