Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δικαιώνει Τσιμίκα ο Luke Chambers με τις εμφανίσεις του

Δικαιώνει Τσιμίκα ο Luke Chambers με τις εμφανίσεις του

Ο Luke Chambers σκόραρε για την Αγγλία το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η ομάδα κάτω των 19 κέρδισε το Μαυροβούνιο με 2-0, δικαιώνοντας τον Κώστα Τσιμίκα, που είχε αναφερθεί κολακευτικά για τον νεαρό αριστερό αμυντικό της Liverpool.

Η U19 της Αγγλίας ξεκίνησε νικηφόρα αυτή την εβδομάδα τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κέρδισαν το Μαυροβούνιο με 2-0, με τον Luke Chambers να σκοράρει το πρώτο γκολ.

Οι U19 είναι οι κάτοχοι του τίτλου στη διοργάνωση, με τον Chambers να είναι μέρος αυτής της ομάδας. Ενώ πολλοί από τους παίκτες έχουν ανέβει επίπεδο στην U20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου έτους, ο αμυντικός των Reds παραμένει σε αυτό το επίπεδο. Και ελπίζει να συνεχίσει έτσι και το 2023.

Ο Chambers δεν θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερο ξεκίνημα από αυτό στην διοργάνωση, σημειώνοντας ένα γκολ. Ένα δεύτερο γκολ, προερχόμενο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Sonny Perkins στην Εθνική, ήταν αρκετό για να κερδίσει τους βαθμούς η ομάδα των Τριών Λιονταριών.

Ο Chambers είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται αυτό το καλοκαίρι. Πρώτα ήρθε η επιτυχία της Αγγλίας U19 και μετά μια ωραία περίοδος στην προετοιμασία με τους «μεγάλους» της Liverpool. Αυτές του οι εμφανίσεις κέρδισαν επαίνους από τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από τον Chambers στον ρόλο του αριστερού μπακ.

«Αυτό το παιδί με εντυπωσιάζει πολύ», είχε πει πρόσφατα ο Κώστας Τσιμίκας στο Liverpoolfc.com. «Είναι πολύ, πολύ καλός παίκτης και πάντα πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις.

«Για μένα, η προσωπική μου συμβουλή για αυτόν είναι να μην σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται και να μην σταματήσει ποτέ να εργάζεται σκληρά, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαι πραγματικά σίγουρος ότι το μέλλον είναι λαμπρό γι’ αυτόν».

Ο Chambers είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που αξίζει να προσέχουμε λοιπόν. Ο νεαρός αριστερός αμυντικός της Liverpool δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνισθεί στην Premier League ή στο Champions League, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη να τον δούμε με την πρώτη ομάδα για μερικά παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Εντυπωσιάζει σε κάθε επίπεδο και είναι σαν να έχει βρει η Liverpool, άλλο ένα μεγάλο ταλέντο από την ακαδημία της.

Δικαιώνει Τσιμίκα ο Luke Chambers με τις εμφανίσεις του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com