Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conor Bradley: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Jurgen Klopp»

Conor Bradley: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Jurgen Klopp»

Ο Conor Bradley αποκάλυψε ότι είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή της Liverpool Jurgen Klopp, κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Bolton Wanderers.

Ο δανεικός από την Liverpool Conor Bradley, λέει ότι έχει καθησυχαστεί από τις προσπάθειες του προπονητή Jurgen Klopp να διατηρήσει επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Bolton Wanderers στη League One.

Ο Bradley εντάχθηκε στην ομάδα του Ian Evatt δανεικός για μια σεζόν τον Ιούνιο και έγινε πρωτοσέλιδο τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν λόγω της επιθετικής του ικανότητας στο σύστημα 3-4-3 των Λευκών, στο οποίο ο 19χρονος αμυντικός έβαλε τρία γκολ και έδωσε τρεις ασίστ στις 12 εμφανίσεις του μέχρι στιγμής.

Δημοσιοποιώντας την επαφή του με τον προπονητή των Reds, Klopp, ο Bradley είπε: «Δεν του μίλησα ο ίδιος πριν φύγω για δανεικός, αλλά είχα μηνύματα από αυτόν, ο οποίος μου έλεγε: να βγεις και να το απολαύσεις, κάνε το καλύτερό σου όσο το δυνατόν σε περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε ένα γκρουπ επικοινωνίας για όλους τους δανεικούς και μου στέλνει μηνύματα όταν δίνω ασίστ ή σκοράρω ή έχω παίξει καλά».

Ο Bradley συνέχισε: «Αυτός και οι προπονητές στέλνουν πάντα μηνύματα, μας εύχονται ό,τι καλύτερο για τους αγώνες και λένε μπράβο αν σκοράρουμε. Ήταν τεράστιο το γεγονός ότι εξακολουθούν να διατηρούν επαφή και θέλουν να μάθουν πώς τα πάω και πώς τα καταφέρνω. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζεις ότι εξακολουθούν να σε σκέφτονται και η Liverpool ήταν εξαιρετική με αυτόν τον τρόπο».

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα σε διεθνή δράση και ελπίζει να τραβήξει τα βλέμματα του Klopp, αφού κλήθηκε στην ομάδα του Ian Baraclough στη Βόρεια Ιρλανδία για τους αγώνες του Nations League με το Κόσοβο και την Ελλάδα.

Ο Bradley, ο οποίος έχει ήδη οκτώ συμμετοχές για τη χώρα του, ελπίζει ότι μπορεί να συνεχίσει την εκπληκτική του φόρμα σε επίπεδο συλλόγων αυτή τη σεζόν για τις συνεχόμενες διεθνείς αναμετρήσεις, ξεκινώντας με την επίσκεψη του Σαββάτου στο Κόσοβο στο Windsor Park.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο manager θέλει να παίξουμε στη Βολτον», είπε. «Θέλει τους ακραίους μπακ να δημιουργούν και να μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή. Κατάφερα να κρατήσω κάποιες ευκαιρίες, οπότε μου άρεσε μέχρι τώρα. Αν παίξουμε με ακραία μπακ στην Εθνική, θα είναι καλό για μένα γιατί έπαιζα έτσι όλη τη σεζόν και στον Ian Baraclough αρέσει να παίζει με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο που παίζουμε στη Bolton».

Conor Bradley: «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Jurgen Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com