Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γαλλικά ΜΜΕ για Takumi Minamino: «Η αποτυχία της χρονιάς»

Γαλλικά ΜΜΕ για Takumi Minamino: «Η αποτυχία της χρονιάς»

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool Takumi Minamino, έχει χαρακτηριστεί ως «αποτυχία της σεζόν» στη Ligue 1 μέχρι στιγμής από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 27χρονος διεθνής Ιάπωνας έβαλε τέλος στη δυόμισι χρόνια παραμονής του στους Reds αυτό το καλοκαίρι, καθώς εντάχθηκε στη Μονακό σε συμφωνία 15 εκατομμυρίων λιρών.

Από τότε που μπήκε στη νέα του ομάδα, ο Minamino έχει περιοριστεί σε μόλις δύο εμφανίσεις σε αρχική 11άδα της Monaco στη Ligue 1 και έχει πάρει μέρος από τον πάγκο σε άλλες έξι περιπτώσεις.

Μετά από μόλις οκτώ αγώνες, ο Ιάπωνας σταρ έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο flop από την Quotidien Du Sport. Εξηγώντας την τοποθέτηση τους, είπαν: «Οι Ιάπωνες έπρεπε να επιταχύνουν το παιχνίδι των Μονεγάσκων και να φέρουν κίνηση στην επίθεση. Σε εννέα παιχνίδια, έπαιξε οκτώ και δεν έμεινε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για περισσότερα από 67 λεπτά.»

«Είτε αντικαταστάθηκε, είτε μπήκε αλλαγή, ο Minamino φαίνεται πολύ αδύναμος σωματικά και δεν ανταποκρίνεται στην ένταση των μονομαχιών. Καταλαβαίνουμε γιατί δεν κέρδισε θέση στην Premier League.»

Ο Minamino έβαλε την κριτική στην άκρη, καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη Monaco, κατά τη διάρκεια της νίκης 3-0 επί της Reims την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Merseyside, χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αναπληρωματικός, έχοντας αγωνιστεί με σχετική συνέπεια είναι η αλήθεια. Αλλά ο Minamino απόλαυσε την καλύτερη χρονιά του με τους Reds την περασμένη περίοδο. Σκόραρε 10 γκολ, επτά τα οποία ήρθαν σε διοργανώσεις κυπέλλου, καθώς η ομάδα του Jurgen Klopp κέρδισε το εγχώριο νταμπλ κυπέλλων.

Γαλλικά ΜΜΕ για Takumi Minamino: «Η αποτυχία της χρονιάς»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com