Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για Armel Bella-Kotchap & Liverpool στα αγγλικά ΜΜΕ

Φήμες για Armel Bella-Kotchap & Liverpool στα αγγλικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με το Sport Witness, με αναδημοσίευση από την Liverpool Echo, η Liverpool σκοπεύει να κινηθεί για τον 20 χρόνο κεντρικό αμυντικό της Southampton Armel Bella-Kotchap.

Ο Armel μεταγράφηκε το πρόσφατο καλοκαίρι στους Saints από την Bochum και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Premier League. Είχε ήδη προλάβει να γίνει βασικός με την Bochum και να εντυπωσιάσει με την φανέλα της Γερμανικής ομάδας. Κέντρισε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού, στον αγώνα του κυπέλλου της σεζόν 2019/20 εναντίον της Bayern Munich.

Θα είναι υπερβολή να κρίνουμε τον παίκτη με βάση τις περιορισμένες εμφανίσεις του στην Premier League αλλά η θητεία του στην Bundesliga με την Bochum θα πρέπει να παρέχει μια καλύτερη κρίση για το στυλ παιχνιδιού του Γερμανού διεθνούς. Λέγεται πάντως ότι, ο Jurgen Klopp είναι θαυμαστής του νεαρού και θεωρείται ως κάποιος που έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τον Virgil van Dijk στο μέλλον.

Η Liverpool έχει κάνει αρκετές μετεγγραφές από την Southampton τα τελευταία χρόνια (Clyne, Lovren, VVD, Mane, Lallana) και τις βγήκαν από αρκετά έως και πολύ επιτυχημένες. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι τον Γενάρη για να δούμε αν τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ ευσταθούν και η Liverpool κάνει κίνηση για τον 20χρονο αμυντικό της Southampton.

Φήμες για Armel Bella-Kotchap & Liverpool στα αγγλικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com