Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diogo Jota: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα τώρα»

Diogo Jota: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα τώρα»

Ο Diogo Jota έχει ως στόχο να δείξει την καλύτερή του φόρμα με τη Liverpool και στη συνέχεια, μετά την πρώτη του συμμετοχή σε αρχικό σχήμα των Reds, εναντίον του Ajax στο Champions League.

Έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και την έναρξη της σεζόν 2022-23 λόγω τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου, ο επιθετικός των Reds επέστρεψε τις τελευταίες εβδομάδες για να πάρει ξανά τη θέση του στην ομάδα του Jürgen Klopp.

Ο Jota συμμετείχε από τον πάγκο εναντίον της Everton και με την Napoli, για να καταγράψει στη συνέχεια την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, από τότε που ανέκτησε πλήρως την φυσική του κατάσταση, στη δραματική νίκη 2-1 το βράδυ της Τρίτης.

Μετά τον αγώνα, ο 25χρονος Πορτογάλος συζήτησε για την αποθεραπεία του, την απόδοση κόντρα στον Ajax και τη σημασία της νίκης του Champions League για τη Liverpool στο Anfield.

LFC: «Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την νίκη επί του Ajax…»

Jota: «Το τελευταίο μας παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλό, οπότε ήταν μεγάλη βελτίωση. Όχι τέλειο, προφανώς – αλλά ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε το γκολ που δεχθήκαμε, αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αντιδράσαμε [με] τον τρόπο που ήταν δυνατό και στο τέλος, πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε.»

LFC: «Σχετικά με τη σημασία της δημιουργίας μιας καλής απόδοσης πριν από την διακοπή…»

Jota: «Αυτή είναι τεράστια βελτίωση από [το] προηγούμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι πιέσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και την πρώτη φορά που μας πέρασαν σκόραραν.
Είναι σαν χτύπημα, αλλά νομίζω ότι ακόμα κι αυτό, δεν ήταν εύκολο. Ίσως χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουμε, αλλά νομίζω ότι εξακολουθούμε να δημιουργούμε τις ευκαιρίες μας με κόρνερ, με ελεύθερα χτυπήματα και είχαμε μερικές ακόμα. Στο τέλος πετύχαμε το γκολ.»

LFC: «Για τη δυσκολία να επανέλθεις σε ταχύτητα μετά τον τραυματισμό σου…»

Jota: «Ναι, δεν είναι εύκολο! Ειδικά τώρα που έχασα την προετοιμασία. Επιστρέφοντας από τραυματισμό, εύχεσαι πάντα να έχεις μια καλή επιστροφή, στα παιχνίδια να κυλήσουν όλα καλά και να τα κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αλλά έτσι είναι. Πρέπει να σκεφτούμε και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και νομίζω ότι το έκανα και η ομάδα το έκανε, οπότε όλα καλά.»

LFC: «Για το πώς αντιμετώπισε την απώλεια της προετοιμασίας και την έναρξη του πρωταθλήματος…»

Jota: «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνέβη, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι πρέπει να βάλω τα δυνατά μου από εδώ και πέρα. Προφανώς και ο προπονητής το ξέρει. Παίζω σταδιακά όλο και περισσότερο, ώστε να είμαι έτοιμος να παίξω 90 λεπτά σύντομα.»

LFC: «Για το πώς θα χρησιμοποιήσουν οι Κόκκινοι τον χρόνο πριν από τη διεθνή διακοπή…»

Jota: «Σήμερα [ο Ajax] ήταν πολύ σημαντικός. Ήταν κάπως η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε τα πράγματα σωστά, διαφορετικά θα έπρεπε να περιμένετε πολύ για να παίξουμε ξανά. Έτσι, τα καταφέραμε, η δουλειά έγινε και τώρα όλοι πηγαίνουμε, με καλή ψυχολογία στις διεθνείς υποχρεώσεις και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί για να πάμε ξανά.»

Diogo Jota: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα τώρα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com