Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Η Liverpool είναι η ομάδα μου… η οικογένεια μου….!»

Thiago: «Η Liverpool είναι η ομάδα μου… η οικογένεια μου….!»

Ο Thiago έχει αγκαλιάσει τη Liverpool τόσο θερμά όσο τον αγκάλιασαν οι οπαδοί, με τον μέσο να χαιρετίζει τους παίκτες και τους οπαδούς αφού εγκαταστάθηκε στο Anfield.

Για όσους εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για τη σημασία του Thiago για τη Liverpool, ο αντίκτυπος που είχε στη νίκη με 2-1 της Τρίτης επί του Ajax, το πρώτο του ξεκίνημα μετά τον εναρκτήριο αγώνα της Premier League στη Fulham όπου και τραυματίστηκε.

Ο Ισπανός άλλαξε τη χροιά της μεσαίας γραμμής των Reds και τους επέτρεψε να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, αν και χρειάστηκε μια καθυστερημένη κεφαλιά από τον Joel Matip για να σφραγιστεί η νίκη.

Δεν υπάρχει φυσικά, καμία ένδειξη ότι ο 31χρονος θα φύγει σύντομα, αλλά είναι πάντα ωραίο να τον ακούς να εκφράζει την αγάπη του για τον σύλλογο και την πόλη.

«Είναι η ομάδα μου», είπε στο TNT Sports μετά τη νίκη την Τρίτη.

«Δεν είναι μόνο οι παίκτες, είναι οι οπαδοί. Η οικογένειά μου είναι εδώ, είναι ήδη φανατικοί οπαδοί της Liverpool.»

«Έτσι, τελικά, καταλήγουμε να γίνουμε οικογένεια και προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Thiago μετακόμισε στο Merseyside με τη σύζυγό του, Julia Vigas και τα δύο τους παιδιά μετά την μεταγραφή του από την Bayern Munich και η οικογένειά του είναι τακτικοί θαμώνες τις ημέρες των αγώνων στο Anfield.

Αυτή η προσκόλληση δεν μπορεί να υποτιμηθεί, όταν πρόκειται για τη δέσμευση ενός παίκτη σε έναν σύλλογο, με μια ισχυρή ομάδα ισπανόφωνων και πορτογαλόφωνων παικτών, που επιτρέπουν στις νέες μεταγραφές να προσαρμοστούν άνετα.

Ο Darwin Nunez το έχει βιώσει μετά την άφιξή του από την Benfica, με τον Thiago να συνεργάζεται στενά με τον επιθετικό καθώς μαθαίνει μια νέα γλώσσα.

Παρόμοιος μπορεί να ειπωθεί για τον Luis Diaz και τον Fabio Carvalho – αν και ο τελευταίος μιλάει άπταιστα αγγλικά καθώς έζησε στη χώρα από τότε που ήταν 11 ετών – με το ζευγάρι να γίνεται σταθερός φίλος με άτομα όπως ο Fabinho και ο Roberto Firmino.

Thiago: «Η Liverpool είναι η ομάδα μου… η οικογένεια μου….!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com