Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δριμεία κριτική των Red fans στο πρόσωπο του Trent Alexander Arnold

Δριμεία κριτική των Red fans στο πρόσωπο του Trent Alexander Arnold

Πολλοί φίλαθλοι των Reds, άσκησαν δριμεία κριτική μετά την απόδοση του Trent Alexander Arnold στον αγώνα με τον Ajax, αλλά και την αμυντική στάση του στο γκολ της ισοφάρισης από τον Ajax.

Πιστεύουν λοιπόν ότι πρέπει ο Trent να καθίσει λίγο στον πάγκο και να μην ξεκινάει βασικός σε κάθε παιχνίδι.

Laurie: «Ο Trent έχει αρχίσει και με εκνευρίζει, δεν μπορεί να μην αποδίδει στα αμυντικά του καθήκοντα απλά και μόνο γιατί βγάζει ασίστ στην επίθεση.»

Ted: «Θα κοστίσει στον Klopp την δουλειά του, όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει τι γίνεται και χτυπάνε την πλευρά του. Ο μόνος τρόπος για τον Klopp είναι, είτε να του αλλάξει θέση ή να τον καθίσει πάγκο.»

Bos: «Του έχουν φουσκώσει τα μυαλά! Και παλιότερα δεν ήταν τέλειος στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά τουλάχιστον προσπαθούσε. Τώρα νομίζει ότι είναι ο Beckham και δεν είναι δουλειά του να παίζει άμυνα (χωρίς να θέλω να θίξω τον Beckham που ήταν τρελός «εργάτης» στο γήπεδο).»

Dip: «Πρέπει να μείνει στον πάγκο! Ο Ramsey είναι μόνο 19 χρονών, αλλά πόσο χειρότερα μπορεί να τα πάει αμυντικά από τον Trent, που δεν βλεπόταν αυτές τις 6 πρώτες αγωνιστικές?»

Lys: «Το πρόβλημα με τον Trent είναι ότι δίνει όλοι του την προσοχή στην επίθεση και δεν δίνει πίεση στην άμυνα, αλλά στις μεγάλες ομάδες οι παίχτες πρέπει να κάνουν και τις δύο δουλειές (επίθεση -άμυνα), όχι μόνο τη μια.»

Για να είμαστε δίκαιοι ο Trent τα πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ajax, αφού τελείωσε τον αγώνα με 4/4 τάκλιν κερδισμένα και 5/7 διεκδικήσιμες μπαλιές. Με την άμυνα πάντως να είναι ακόμα ευπαθής, θα χρειαστεί να πιεστεί και να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο αμυντικά.

Δριμεία κριτική των Red fans στο πρόσωπο του Trent Alexander Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com