Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Stan Collymore “ρίχνει τα βέλη του“ σε 4 παίχτες της Liverpool

Ο Stan Collymore “ρίχνει τα βέλη του“ σε 4 παίχτες της Liverpool

Ο παλαίμαχος παίκτης της Liverpool Stan Collymore εκφράζει την άποψη του για 4 χαφ της Liverpool και πιστεύει ότι οι Κόκκινοι χρειάζονται αναβάθμιση στη θέση του αρχηγού της ομάδας (Jordan Herdeson) και του υπαρχηγού (James Milner).

Οι Κόκκινοι που στάθηκαν άτυχοι, έχουν αρκετούς τραυματίες και ο Jürgen Klopp έχει ξεμείνει από επιλογές για τις θέσεις του κέντρου, αλλά και οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις των Jordan Herdeson και του James Milner, έφεραν ως αποτέλεσμα τις 3 νίκες στα 8 παιχνίδια τα οποία έχει παίξει η ομάδα.

Ο Harvey Elliott ο οποίος πήρε φανέλα βασικού αλλά δεν έχει ακόμα τις παραστάσεις για να βοηθήσει την ομάδα με συνέπεια και ο Naby Keita που είναι τραυματίας, μαζί με τους Oxlade Champerlain άλλα και τον Thiago που ήταν μέχρι προσφάτως. Η Liverpool δείχνει να έχει πρόβλημα στα θέση του χαφ.

Μιλώντας στο Caught offside, ο Collymore ισχυρίστηκε ότι ο σταρ της Borrusia Dortmund, Jude Bellingham θα ήταν η απάντηση για τα προβλήματα της Liverpool. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο James Milner δεν θα έπρεπε να θεωρείται παίχτης κλειδί για την ομάδα και αυτό είναι γεγονός. Είναι η ηλικία του τέτοια και δεν μπορεί να είναι. Είναι μέρος τής ομάδας,το κέρδισε με το σπαθί του, είναι υπόδειγμα στα αποδυτήρια, αλλά θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και όχι να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.»

Και συνέχισε: “O Jordan Herdeson είναι ένας απίστευτος αρχηγός, παίχτης υπόδειγμα και θρύλος της ομάδας αλλά και πάλι η Liverpool χρειάζεται αναβάθμιση στη θέση του. Ο Keita δεν κάνει για την ομάδα και ο Elliott που είναι ακόμα “απειρος“, έτσι όπως παίζει η Liverpool δεν μπορείς να περιμένεις να είναι αυτός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Θα έπρεπε να είναι παίχτης rotation.“

Ο Collymore έριξε τις ευθύνες και στην FSG, που δεν έδωσε το κεφάλαιο για να πάρει η Liverpool έναν παγκόσμιου κλάσης μέσο, όπως ο Bellingham.

Για την ακρίβεια είπε:
“Η Liverpool έχει πρόβλημα στα χαφ, το ξέρουν και οι φίλαθλοι της ομάδας, θα έπρεπε να είχε αποκτηθεί ο Bellingham στην καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών και να είχε τελειώσει το θέμα.“

Και καταλήγει:
«Η «καραμέλα» ότι FSG δεν έχει λεφτά είναι αστεία! Είναι μια οργανωμένη επιχείρηση στην αγορά των σπορ και έχει στη κατοχή της αρκετές ομάδες που διαχειρίζεται. Αλλά έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο διαχείρισης των οικονομικών τής ομάδας και δεν πρόκειται να το αλλάξουν.»

Ο Stan Collymore “ρίχνει τα βέλη του“ σε 4 παίχτες της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com