Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον» της Liverpool για τον Joao Gomes της Flamengo

«Ενδιαφέρον» της Liverpool για τον Joao Gomes της Flamengo

Η Liverpool φημολογείται ότι παρακολουθεί πολύ στενά το αστέρι της Flamengo στη μεσαία γραμμή Joao Gomes, ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Η παρακολούθηση των Reds μάλιστα με τον Βραζιλιάνο άσσο, είναι σε τέτοιο βαθμό, που πιθανότατα επηρέασε την αναφορά του Tuttomercatoweb το οποίο ισχυρίζεται ότι, οι Reds θα μπορούσαν να στείλουν τον Arthur Melo πίσω στο Τορίνο, μόνο τέσσερις μήνες μετά την καριέρα του στο Anfield.

Εκτιμάται ότι είναι πολύ νωρίς για τον Jurgen Klopp να έχει κάνει μια οριστική κίνηση. Ωστόσο, αξίζει να παρατηρήσουμε προσεκτικά τις προσπάθειες της ομάδας για ενίσχυση αυτόν τον χειμώνα όπως φαίνεται, καθώς η Empire of the Kop «τσέκαρε» τον συμπατριώτη του 26χρονου, από τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Julio Miguel Neto σε πρόσφατη επικοινωνία.

1. Ο μέσος προέρχεται με υψηλή βαθμολογία από τη Flamengo μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για αυτόν; Πού διαπρέπει για τη Flamengo, ποιες είναι οι αδυναμίες του, τα δυνατά του σημεία, το στυλ παιχνιδιού και πόσες δυνατότητες έχει στο άθλημα;

«Είναι ένας μέσος με πολλές δυνατότητες, πολύ δυνατός σωματικά, αξιοζήλευτο σωματικό σθένος, πολλά τρεξίματα και έχει ενδιαφέρουσα τεχνική! Εξαιρετική ανάγνωση παιχνιδιών και πολύ καλό ένα προς ένα!»

2. Είναι η Λίβερπουλ στην κορυφή για την υπογραφή του; Ή θα είναι δυνητικά μια στενή κούρσα για την υπογραφή του;

«Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester United. Έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον κάποια στιγμή, αλλά η Real και η Liverpool είναι οι ομάδες που ενδιαφέρουν πιο πολύ τον αθλητή!»

3. Αναφέρατε νωρίτερα ότι οι Κόκκινοι έφτιαξαν μια πρόταση για τον 21χρονο ήδη για της χειμερινές μεταγραφές…

«Η Liverpool σκέφτεται να κάνει την πρόταση για τον αθλητή που είναι βασικός αφήνοντας στον πάγκο τον Arturo Vidal.»

4. Ο παίκτης φέρεται να ανέφερε ότι θα ήθελε να παίξει για τη Liverpool μια μέρα… ισχύει αυτό;

«Ναι, ο Joao είναι πολύ φανατικός με τη Flamengo, είναι λατρεμένος παίχτης στις εξέδρες, είναι στη βάση του συλλόγου για χρόνια, αλλά ποτέ δεν έκρυψε ότι ονειρεύεται να παίξει στην Premier League, στο Champions League και η Liverpool είναι ομάδα για την οποία τρέφει μεγάλη συμπάθεια! Το έχει πει ήδη μερικές φορές!»

5. Θα μπορούσε η Flamengo να επιτρέψει στον Joao να φύγει ήδη από τον Ιανουάριο;

«Δεν θα ήταν εύκολο. Ο Joao εκτιμάται πολύ, όπως είπα σε άλλη περίπτωση, ήρθε ο Vidal στην Liverpool και έμεινε βασικός στην Flamengo. Δεν θα ήταν εύκολο, η Flamengo είναι ένας καλά οργανωμένος σύλλογος, οικονομικά δομημένος, αλλά νομίζω ότι ο αθλητής θα το εξέταζε εάν είχε μια καλή πρόταση. Ο σύλλογος διαπραγματεύεται τότε, ναι!»

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Joao Gomes της Flamengo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com