Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Μπορώ να τα πάω καλύτερα»

Virgil: «Μπορώ να τα πάω καλύτερα»

Ο Virgil van Dijk γνωρίζει πως μπορεί να τα πάει καλύτερα στους αγώνες της Liverpool και δηλώνει έτοιμος να ανεβάσει τα φετινά του στάνταρ απόδοσης.

Ο στόπερ της ομάδας μίλησε στην Athletic για την μέχρι τώρα απόδοση του στη σεζόν που διανύουμε, αναγνωρίζοντας πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα. Εάν τα πάμε καλά, προφανώς λαμβάνω επαίνους και αν όχι, τότε δεν το κάνω. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθώ και αυτό είναι εντάξει. ”

“ Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις είναι να παίξεις παιχνίδια, να μάθεις από τα λάθη, να μην ακούς πολύ τον έξω κόσμο, να μιλήσεις στους κοντινούς σας ανθρώπους. Είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι θέλουμε να πάμε όσο καλά, όσο μπορούμε και το ίδιο ισχύει και για μένα. ”

“ Ξέρω ότι είναι ένα γεγονός ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα, όλοι μπορούμε καλύτερα. Αισθάνομαι πολύ πληγωμένος αν δεχθούμε γκολ και δεν κρατήσουμε το μηδέν. Νιώθω αυτή την ευθύνη, αλλά αυτό είναι καλό. Θέλω να γυρίσω αυτή τη σεζόν όχι για μένα, αλλά για όλους εμάς που έχουμε σχέση με τον σύλλογο. ”

“ Ευτυχώς για εμάς, αυτή η σεζόν θα είναι τόσο μεγάλη με τόσους πολλούς αγώνες και διοργανώσεις, οπότε ας το κάνουμε, να το απολαύσουμε. Θα έχουμε ακόμα δύσκολες στιγμές, αλλά γιατί να μην το απολαύσουμε; ”

Virgil van Dijk και Joel Matip στο 2-1 επί του Ajax.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com