Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Elliott: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Η Liverpool θα πρέπει να χτίσει πάνω στη νίκη που πέτυχε επί του Ajax για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις, όπως δήλωσε ο Harvey Elliott.

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την προχθεσινή:

“ Νομίζω ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, από την αρχή του παιχνιδιού, και προφανώς πετύχαμε το γκολ της νίκης στο τέλος χάρη σε ένα στημένο από τον Joel Matip, οπότε ναι, είναι πάντα ωραίο να φεύγουμε με τη νίκη. ”

“ Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη βελτίωση από την περασμένη εβδομάδα. Νομίζω ότι τα αγόρια έδειξαν μεγάλη επιθυμία να αλλάξουν τα πράγματα και να κάνουν μια εμφάνιση που όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάθε εβδομάδα. ”

“ Αυτή η ομάδα δείχνει επιθυμία, ακόμη και την περασμένη εβδομάδα, όταν ήμασταν με τρία ή τέσσερα γκολ πίσω στο σκορ, πάντα θέλαμε να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε. ”

“ Αυτή τη φορά βρήκαμε το νικητήριο γκολ, οπότε είναι απλά εύσημα σε όλους που συνέχισαν να αγωνίζονται, να συνεχίζουν τη μάχη. Είμαστε όλοι μια ομάδα εδώ και ευτυχώς φύγαμε με τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Κερδίζουμε, χάνουμε ή φέρνουμε ισοπαλία μαζί, είμαστε όλοι μια ομάδα εδώ, είμαστε σαν μια οικογένεια, οπότε κανείς δεν κερδίζει και κατηγορείται μόνος του. Όλα φταίμε εμείς και κανένας άλλος. ”

“ Πρέπει απλώς να μείνουμε ενωμένοι και να φροντίσουμε να κάνουμε μια εμφάνιση όπως κάναμε αυτή τη φορά. Ναι, το να παραμείνουμε μαζί είναι το πιο σημαντικό πράγμα, είμαι τόσο πολύ χαρούμενος που όλη η ομάδα το έκανε αυτό και έκανε μια εμφάνιση για όλους. ”

Ο Harvey Elliott έχει κερδίσει την θέση του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com