Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Αστεία η ιδέα του All-Star Game Βορρά – Νότου»

Jurgen Klopp: «Αστεία η ιδέα του All-Star Game Βορρά – Νότου»

Ο Jurgen Klopp διασκέδασε αφάνταστα με την αστεία, όπως την χαρακτήρισε, ιδέα του ιδιοκτήτη της Chelsea για το «All-Star Game» μεταξύ ομάδων Βορρά και Νότου.

Αφού ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Chelsea Todd Boehly, υποστήριξε δημόσια έναν αγώνα «All-Star» βορρά εναντίον νότου για την Premier League, ο Jurgen Klopp γέλασε με την πρόταση.

Μιλώντας στο SALT Conference στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, όπως αναφέρει το ESPN, ο Boehly, η κοινοπραξία του οποίου σφράγισε την εξαγορά της Chelsea νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, έθεσε την ιδέα του για ένα παιχνίδι «All-Star».

«Ελπίζω τελικά ότι η Premier League θα πάρει ένα μικρό μάθημα από τον αμερικανικό αθλητισμό και θα αρχίσει πραγματικά να καταλαβαίνει γιατί να μην κάναμε ένα τουρνουά με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες, γιατί δεν υπάρχει ένα παιχνίδι όλων των αστέρων;» αυτός είπε.

«Οι άνθρωποι μιλούν για περισσότερα χρήματα για την πυραμίδα (διοργανώτρια αρχή) – η MLB έκανε το All-Star Game της στο LA φέτος, κερδίζοντας 200 εκατομμύρια δολάρια από μία Δευτέρα και μία Τρίτη.»

«Θα μπορούσατε να κάνετε έναν αγώνα All-Star βορρά εναντίον νότου για την Premier League, για να χρηματοδοτήσετε ό,τι χρειάζεται η Διοργανώτρια αρχή πολύ πιο εύκολα.»

Ενώ υπάρχει αρετή στο σχέδιό του –αν, φυσικά, σχεδιάστηκε με γνώμονα το πλεονέκτημα της ευρύτερης διοργάνωσης του αγγλικού ποδοσφαίρου– τα logistics είναι πολύ πιο προβληματικά.

Τα προβλήματα είναι τεράστια και ποικίλα, ωστόσο, για τον Klopp, το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι το σημείο που το παιχνίδι θα χωρούσε στο ημερολόγιο.

«Δεν διστάζει, ε; Δεν περιμένει πολύ!» είπε όταν ενημερώθηκε για τα σχόλια του Boehly κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του μετά τον Ajax. «Τέλεια, όταν βρει ημερομηνίες για αυτό το τουρνουά μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Ξεχνά ότι στα μεγάλα αθλήματα στην Αμερική αυτοί οι παίκτες έχουν διαλείμματα τεσσάρων μηνών, οπότε είναι πολύ χαρούμενοι που μπορούν να ασχοληθούν λίγο με το άθλημα σε αυτά τα διαλείμματα.
Είναι τελείως διαφορετικά στο ποδόσφαιρο. Τι μπορώ να πω? Θέλει να φέρει και τους Harlem Globetrotters και να τους κάνει να παίξουν εναντίον μιας ποδοσφαιρικής ομάδας;
Με εκπλήσσει η ερώτηση, γι’ αυτό μην κρίνετε πολύ τις απαντήσεις μου. Αλλά ίσως μπορεί να μου το εξηγήσει κάποια στιγμή – και να βρει την κατάλληλη ημερομηνία.
Δεν είμαι σίγουρος αν ο κόσμος ενδιαφέρεται να το δει αυτό. Φανταστείτε ότι: παίκτες της United, παίκτες της Liverpool, παίκτες της Everton όλοι μαζί σε μια ομάδα.
Δεν είναι η εθνική ομάδα, είναι βορράς εναντίον νότου… ενδιαφέρον παιχνίδι! Όλα τα παιδιά του Λονδίνου μαζί, η Arsenal, η Totttenham, υπέροχα. Αλήθεια το είπε; Ενδιαφέρον!»

Jurgen Klopp: «Αστεία η ιδέα του All-Star Game Βορρά – Νότου»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com