Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joel Matip: «Δεν ήμουν σίγουρος αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή»

Joel Matip: «Δεν ήμουν σίγουρος αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή»

Ο Joel Matip, μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά το νικητήριο τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού με τον Ajax στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Τα περιθώρια είχαν στενέψει στο Anfield και όλα έδειχναν πως η Liverpool δεν θα κατάφερνε σε ένα ακόμα παιχνίδι να γευτεί τη χαρά της νίκης τη φετινή χρονιά.

Όλα αυτά μέχρι το 89ο λεπτό της συνάντησης. Ο Mo Salah κερδίζει το κόρνερ, ο Κώστας Τσιμίκας στέλνει συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του προωθημένου Joel Matip κι εκείνος την κατευθύνει προς τα δίχτυα του Ajax. Ο Tadic που βρίσκεται κοντά στη γραμμή την απομακρύνει όμως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το ρολόι του Goal Line Technology θα αποφανθεί ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Ντελίριο ενθουσιασμού θα κατακλύσει το Anfield και ο Joel Matip θα γίνει ο ήρωας της βραδιάς.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας θα αναφέρει:
«Είχαμε σπαταλήσει ορισμένες ευκαιρίες προηγουμένως, συνεπώς είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Δεν ήμουν σίγουρος αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, για να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν είδα τον διαιτητή να το κατοχυρώνει όλα μου τα συναισθήματα βγήκαν στην επιφάνεια.»
«Ήταν ένα μεγάλο και σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ 90 λεπτά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, πιέσαμε ψηλά από το πρώτο δευτερόλεπτο και ευτυχώς είχαμε ένα αίσιο τέλος.»

Ο Mo Salah είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Merseyside μετά από όμορφη ασσίστ του Diogo Jota, με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Mohammed Kudus να ισοφαρίζει για τον Ajax. Τη τελευταία κουβέντα όμως την είπε ο Joel Matip με τη Liverpool να παίρνει τη πρώτη της φετινή νίκη στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επόμενη στάση για τους Reds είναι τη 1η Οκτωβρίου στο Anfield με αντίπαλο την Brighton & Hove Albion για τη Premier League, μετά την αναβολή του παιχνιδιού με την Chelsea λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και της διακοπής για τις Εθνικές Ομάδες.

Joel Matip: «Δεν ήμουν σίγουρος αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com