Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις για ανταλλαγή του Douglas Luiz με τον Oxlade-Chamberlain

Σκέψεις για ανταλλαγή του Douglas Luiz με τον Oxlade-Chamberlain

Εάν η Liverpool αποφασίσει να ανανεώσει το ενδιαφέρον της για τον Douglas Luiz, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, μπορεί να έχει τον ιδανικό παίχτη για ανταλλαγή με την Aston Villa.

Μια ανταλλαγή με τον Alex Oxlade-Chamberlain μπορεί να είναι η τέλεια λύση, ειδικά υπό το φως των προηγούμενων δηλώσεων του ίδιου του Άγγλου μέσου. Η Liverpool θέλει να αντικαταστήσει και τον Naby Keita τον Ιανουάριο κάνοντας ανταλλαγή.

Για να «σουλουπώσει» τα προβλήματά της της στη μεσαία γραμμή, η Liverpool είχε ήδη εξασφαλίσει δανεισμό για τον Arthur Melo. Ωστόσο, σε λίγες εβδομάδες, ο Jurgen Klopp μπορεί να ξανασκεφτεί την απόκτηση του παίκτη της Aston Villa.

Η Liverpool ίσως να κρατάει έναν άσσο στα μανίκια της για να κάνει τη συμφωνία πιο δελεαστική, παρόλο που τα 25 εκατομμύρια λίρες δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τον Βραζιλιάνο να φύγει από τα West Midlands την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Ο άσσος αυτός ίσως είναι ο Oxlade-Chamberlain, που στο παρελθόν εκφράσει τα καλά του λόγια για τον Gerrard, αποκαλώντας τον πρώην παίκτη της Liverpool και της εθνικής Αγγλίας «ήρωα» του.

Ως εκ τούτου, υπάρχει ένα ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι ανοιχτός σε μια μετακόμιση στο Villa Park τον Ιανουάριο, ειδικά δεδομένου του πόσο δύσκολο θα είναι γι ‘αυτόν να πάρει χρόνο παιχνιδιού υπό τον Klopp.

Με παίκτες όπως ο Fabinho, ο Thiago Alcantara και ο Jordan Henderson να είναι σαφώς μπροστά του στη μεσαία γραμμή, ο 29χρονος έκανε μόλις 17 εμφανίσεις στην Premier League την προηγούμενη σεζόν.

Η Aston Villa, που δυσκολεύτηκε να σκοράρει γκολ αυτή τη σεζόν, μπορεί επίσης να είναι πρόθυμη να δεχτεί τον Oxlade-Chamberlain. Η ομάδα του Gerrard έχει μόνο μία νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια της, αφήνοντάς την λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο παίκτης της Liverpool μπορεί να γίνει η έμπνευση που χρειάζεται η ομάδα επιθετικών για να αποδώσει τα μέγιστα.

Επιλογές για τον Jurgen Klopp υπάρχουν για να αλλάξει την ομάδα του στη Liverpool κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Με την Southampton, ο Oxlade-Chamberlain προχώρησε στις τάξεις του ποδοσφαίρου, χτίζοντας μια ισχυρή φήμη ως ελπιδοφόρος παίχτης και κερδίζοντας μια σημαντική μεταγραφή στην Arsenal, αφού έκανε το ντεμπούτο του στους Saints σε ηλικία 16 ετών.

Ο χρόνος του στο βόρειο Λονδίνο τελείωσε πριν από πέντε χρόνια, αφού έκανε κάτι λιγότερο από 200 εμφανίσεις για τους Gunners και έκτοτε είναι ουσιαστικά ένας δευτερεύων χαρακτήρας.

«Το να παίζεις για μια ομάδα όπως η Arsenal, καταλήγει να παίζεις περισσότερο στη δεξιά πλευρά», παραδέχτηκε το 2017. «Αλλά, πάντα μου άρεσε ο ρόλος του κεντρικού μέσου… Πάντα ήθελα να είμαι σαν τον Steven Gerrard, οπότε έχω ακόμα μια ελπίδα γι’ αυτό».

Αφού υπέστη έναν «σοβαρό» τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου στη νίκη της Liverpool στην προετοιμασία επί της Crystal Palace, ο Oxlade-Chamberlain δεν έχει παίξει ακόμη υπό τον Klopp αυτή τη σεζόν. Αντίθετα, ο Luiz έχει ένα γκολ σε πέντε εμφανίσεις για τη Villa στην Premier League.

Σκέψεις για ανταλλαγή του Douglas Luiz με τον Oxlade-Chamberlain
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com