Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Luke Chambers η χθεσινή προπόνηση της Liverpool

Με Luke Chambers η χθεσινή προπόνηση της Liverpool

Στον αποψινό αγώνα με τον Ajax τη θέση του τραυματία Andy Robertson αναμένεται να πάρει ο Κώστας Τσιμίκας, γεγονός το οποίο αφήνει ανοιχτή μια θέση στον πάγκο των Reds.

Ο James Milner, στο παρελθόν, κάλυψε με επιτυχία τη θέση του αριστερού μπακ, όμως οι πρόσφατες εμφανίσεις του ήταν κακές. Ο 18χρονος αριστερός μπακ της Liverpool, Luke Chambers, συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση της πρώτης ομάδας και ίσως να είναι επόμενος στη σειρά.

Ο Chambers, ο οποίος εντυπωσίασε στην καλοκαιρινή περιοδεία της Liverpool στην Ασία, φαίνεται έτοιμος τώρα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Ο τραυματισμός του Robertson ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο προβλημάτων που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν η Liverpool.
Ωστόσο, τα νέα σε αυτό το μέτωπο είναι ενθαρρυντικά, αφού οι Fabio Carvalho και Caoimhin Kelleher ακολούθησαν το μεγαλύτερο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης.

Οι παίκτες έδειχναν χαλαροί και χαρούμενοι καθώς προετοιμάζονταν για ένα ακόμη αγώνα Champions League. Ευελπιστούμε ότι ο αποψινός αγώνας θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα.

Με Luke Chambers η χθεσινή προπόνηση της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com