Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση της Liverpool του Klopp στις 8 χειρότερες ήττες της

Η αντίδραση της Liverpool του Klopp στις 8 χειρότερες ήττες της

Μετά από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Napoli, η Liverpool χρειάζεται οπωσδήποτε να αντιδράσει άμεσα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ajax.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Jurgen Klopp είναι η σκιά της ομάδας, η οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους όλα τα μεγάλα τρόπαια την περασμένη σεζόν.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Γερμανού στο τιμόνι των Reds, υπήρξαν διάφορες δύσκολες στιγμές, τις οποίες τελικά, η Liverpool κατάφερε να ξεπεράσει.
Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αντέδρασαν οι Reds στις προηγούμενες οκτώ περιπτώσεις όπου υπέστησαν βαριές ήττες υπό τον Klopp.

Watford – Liverpool (3-0) – Δεκέμβριος 2015
Μόλις δύο μήνες μετά την έλευση του Klopp, στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από τα Χριστούγεννα, η Liverpool ηττήθηκε με 3-0 στο Vicarage Road, ένα αποτέλεσμα, το οποίο την έριξε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.
Ο επόμενος αγώνας των Reds διεξήχθη την Boxing Day, στον οποίο ο Christian Benteke πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0) επί της Leicester στο Anfield. Ωστόσο οι Reds, τον Ιανουάριο, πέτυχαν μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα.
Φυσικά, εκείνη τη σεζόν, έφτασαν στους τελικούς του League Cup και του Europa League, αλλά τερμάτισαν τελικά στην όγδοη θέση στο πρωτάθλημα.

Watford – Liverpool (3-0) – Φεβρουάριος 2020
Άλλο ένα αξέχαστο ταξίδι στο Hertfordshire, κατά τη διάρκεια της σεζόν στην οποία η Liverpool κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το παιχνίδι που εξανέμισε τις ελπίδες των Reds για μια αήττητη σεζόν στην Premier League, τερματίζοντας ένα σερί νικών 18 αγώνων.
Μετά από αυτό το παιχνίδι πραγματοποιήθηκαν μόνο τρεις αγώνες, καθώς το ποδόσφαιρο σταμάτησε λόγω της πανδημίας του Covid. Αυτά τα τρία αποτελέσματα ήταν η ήττα με 2-0 από την Chelsea για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, η νίκη με 2-1 επί της Bournemouth στο Anfield και η ήττα στο Champions League από την Atletico Madrid.

Barcelona – Liverpool (3-0) – Μάιος 2019
Αυτή η ήττα ήρθε μετά από ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στο δεύτερο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, οι Reds ήταν πολύ άτυχοι στον πρώτο αγώνα στο Camp Nou.
Ο επόμενος αγώνας ήταν μια δραματική νίκη επί της Newcastle, χάρη στο νικητήριο γκολ του Divock Origi, προτού οι Reds πραγματοποιήσουν την καλύτερη ευρωπαϊκή εμφάνιση στην ιστορία του Anfield, κερδίζοντας την Barcelona με 4-0, τρεις ημέρες αργότερα.

Liverpool – Manchester City (1-4) – Φεβρουάριος 2021
Ένα εφιαλτικό απόγευμα για τον Alisson. Η αποδεκατισμένη λόγω τραυματισμών, αμυντική γραμμή της Liverpool τη σεζόν 2020/21, δέχθηκε τέσσερα γκολ από την City. Οι Reds υπέστησαν την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα τους. Το σενάριο δεν θα ήταν καλύτερο τις επόμενες εβδομάδες, με την ομάδα του Klopp να ηττάται από την Leicester στο επόμενο παιχνίδι της, σε έναν από τους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους θα δεχόταν τελικά την ήττα, από τα επόμενα πέντε παιχνίδια της.

Tottenham – Liverpool (4-1) – Οκτώβριος 2017
Αυτό ήταν ένα πραγματικά ζοφερό απόγευμα για τους Reds στο Wembley, στο οποίο ο Dejan Lovren έγινε αλλαγή μετά από μισή ώρα παιχνιδιού.
Αυτό που ακολούθησε όμως, ήταν ένα σερί 18 αήττητων αγώνων και τρία clean sheets στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια τους.

Manchester City – Liverpool (4-0) – Ιούλιος 2020
Η πιο «ασήμαντη» ήττα με 4-0 στην ιστορία της Liverpool; Πιθανώς. Οι Reds στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, λίγες ημέρες προηγουμένως.
Μετά από το παιχνίδι αυτό, η Liverpool κέρδισε τους τέσσερις από τους έξι εναπομείναντες αγώνες πρωταθλήματος, για να τερματίσει 18 βαθμούς μπροστά από τη City.

Manchester City – Liverpool (5-0) – Σεπτέμβριος 2017
Θα είχε τελειώσει αυτό το παιχνίδι 5-0, εάν ο Sadio Mane δεν είχε αποβληθεί; Σίγουρα όχι…
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Liverpool, τη σεζόν 2017/18, έχοντας νικήσει την Arsenal με 4-0 στην προηγούμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.
Ήταν ένα αποτέλεσμα, ωστόσο, το οποίο εκτροχίασε την πορεία τους, καθώς οι Reds κέρδισαν μόνο έναν από τους επόμενους επτά αγώνες τους.

Aston Villa – Liverpool (7-2) – Οκτώβριος 2020
Μια από τις πιο περίεργες ήττες στην ιστορία του συλλόγου. Η Liverpool κατέβηκε σε αυτό παιχνίδι έχοντας κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, στην προσπάθεια της να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Η άμυνα των Reds κατέρρευσε με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που είδαμε στο Diego Armando Maradona Stadium την περασμένη Τετάρτη, με αποτέλεσμα να δεχθούν επτά γκολ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 60 χρόνια.
Το επόμενο παιχνίδι ήταν το ντέρμπι του Merseyside, το οποίο είχε τεράστιο αντίκτυπο στην πορεία της Liverpool, καθώς ο Virgil van Dijk υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αντίδραση της Liverpool του Klopp στις 8 χειρότερες ήττες της
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com