Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Ajax (preview)

Liverpool – Ajax (preview)

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool φιλοξενεί τον Ajax στο Anfield το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds γνώρισαν την βαριά ήττα με 4-1 από τη Napoli στην πρεμιέρα των ομίλων, ενώ ο Ajax επικράτησε με 3-0 των Rangers στην έδρα του, ξεκινώντας με το δεξί.

Η Liverpool δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, λόγω του εθνικού πένθους στο Ηνωμένο Βασιλείο. Ο Ajax ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά και πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη, αυτή τη φορά με 5-0 επί της Heerenveen, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Reds θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, έχοντας και την στήριξη του κόσμου τους, που αναμένεται να γεμίσει για ακόμη μια φορά το Anfield.

Ο Thiago αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, όντας έτοιμος να ξεκινήσει και ο Joel Matip στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει Κώστας Τσιμίκας, έναντι του Andy Robertson, που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Darwin Nunez συγκεντρώνει επίσης μερικές πιθανότητες, για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Bobby Firmino,  ο οποίος δεν είχε την καλύτερη εικόνα κόντρα στη Napoli.

Οι Alisson, van Dijk, Alexander-Arnold, Fabinho, Elliott, Salah και Diaz θα διατηρήσουν εκτός απροόπτου τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα.

Εκτός παραμένουν οι Jones, Konate, Kelleher, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Ramsay, Keita και φυσικά ο Robertson.

Ο Ajax προχώρησε σε αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, με τον Schreuder να αναλαμβάνει την τεχνική του ηγεσία και δείχνει πολύ θετικά δείγματα, παρά τις πολλές αποχωρήσεις που είχε από το ρόστερ του.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει ο πρωταθλητής Ολλανδίας, αφού και ο Calvin Bassey θα μπορέσει να ξεκινήσει βασικός στο Anfield.

Ο Ajax θέλει να αποφύγει την ήττα στο Anfield και παράλληλα να αποκτήσει από τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην φάση των 16.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Artur Soares Dias.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Rangers και Napoli κοντράρονται στο Ibrox.

Η Liverpool υποδέχεται τον Ajax στο Anfield το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com