Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbie Fowler: «Έλλειψη επιθυμίας από τον Trent»

Robbie Fowler: «Έλλειψη επιθυμίας από τον Trent»

Ο θρύλος της Liverpool Robbie Fowler, επέκρινε την «έλλειψη επιθυμίας» του Trent Alexander-Arnold να επιστρέψει για να αμυνθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Το σύμβολο του Anfield μιλούσε στο BT Sport καθώς οι Reds έπεσαν στην ήττα με 4-1 από τη Napoli στο Champions League. Η Liverpool ταλαιπωρήθηκε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο που είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται με τρία γκολ. Στη συνέχεια, η Napoli έκανε το 4-0 λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου πριν ο Luis Diaz πετύχει το γκολ τις τιμής για την Liverpool.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες της Liverpool δυσκολεύτηκαν εκείνη την βραδιά, αλλά ο Alexander-Arnold δέχτηκε ιδιαίτερη κριτική. Ο 23χρονος μπορεί να έχει κάποιες φωτεινές στιγμές, αλλά συνολικά η άμυνά του ήταν κατώτερη.

Για παράδειγμα, ηττήθηκε πολύ εύκολα από τον Kvicha Kvaratskhelia στην επίτευξη για το τρίτο γκολ της Napoli. Και ο Fowler –όπως και ο συνάδελφός του Rio Ferdinand– κατηγόρησαν τον Alexander-Arnold για μια παντελή έλλειψη προσπάθειας στην άμυνα.

«Αυτό που θα έλεγα είναι ότι δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την επιθυμία για την νίκη αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αλλά μπορείς απόψε», είπε ο Fowler χθες το βράδυ, μέσω της Daily Mail.

«Ξέρουμε πόσο καλή είναι η Napoli και ήταν εξαιρετική, αλλά η Liverpool ήταν τόσο φτωχή. Ο Τζο Γκόμεζ θα πάρει όλο το βάρος [για την εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο] αλλά κοιτάξτε και την έλλειψη επιθυμίας από τον Trent.

«Δεν μπορείς να του φωνάξεις. Αλλά αμυντικά μπορούμε να ξεχωρίσουμε γιατί δεν δείχνει την ίδια επιθυμία να επιστρέψει από ό,τι για να πάει μπροστά και αυτό είναι λάθος. Η Liverpool ήταν σοκαριστικά χάλια αμυντικά».

Ο Ferdinand συμφώνησε με τον Fowler, εξηγώντας γιατί ο Alexander-Arnold απέτυχε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του αμυντικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα ντροπιαστικό πρώτο 45λεπτο για τη Liverpool, ιδιαίτερα αμυντικά. Αυτό που όμως δεν μπορείς να αποδεχθείς ως προπονητής ή ως παίκτης είναι η έλλειψη προσπάθειας και επιθυμίας. Όταν οι άνθρωποι δεν τρέχουν ή δεν έχουν την επιθυμία να επιστρέψουν. Ο Gomez κάνει το λάθος, αλλά πρέπει να επιστρέψεις και να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και ο Trent δεν το έκανε αυτό.»

«Η Liverpool απέτυχε, ηττήθηκε, δεν εμφανίστηκε και φυσικά ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν αδιάφοροι και τους έλειπε η σκληρότητα, η αποφασιστικότητα και η επιθυμία».

Robbie Fowler: » Έλλειψη επιθυμίας από τον Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com