Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arthur Melo: “Είναι ένα όνειρο το να βρίσκομαι εδώ”

Arthur Melo: “Είναι ένα όνειρο το να βρίσκομαι εδώ”

Ο Arthur Melo στη πρώτη του συνέντευξη ως παίχτης της Liverpool, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκαλεί ο δανεισμός του στην ομάδα. Αναλυτικά η συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Arthur, συγχαρητήρια και καλώς ήρθες στη Liverpool, πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι εδώ;
Ευχαριστώ, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και φοράω αυτή τη σπουδαία φανέλα με αυτό το διάσημο σήμα που αντιπροσωπεύει τόσα πολλά στο κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι ένα όνειρο.

Υπήρχε μεγάλη φημολογία για το μέλλον σου, γιατί πιστεύεις ότι η Liverpool ήταν το κατάλληλο βήμα για σένα;
Μιλήσαμε πολύ και διαπιστώσαμε ότι οι ιδέες μας και οι επιδιώξεις μας ταίριαζαν αρκετά, συνεπώς είμαι σίγουρος ότι ήταν η σωστή επιλογή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με φοβερό κίνητρο να συνεχίσω να ζω το όνειρο μου και μέσα στο γήπεδο και να τα δώσω όλα για τη κόκκινη φανέλα.

Υπήρξες μέλος τεράστιων συλλόγων με τη Liverpool να αποτελεί ακόμα έναν από αυτούς, αλλά τι σε ενθουσιάζει περισσότερο σε αυτή τη μεταγραφή;
Η Liverpool έχει μια υπέροχη ιστορία. Έχω αγωνιστεί εναντίον της, ξέρω πώς είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο με αυτό το κόσμο. Ήμουν με τους αντιπάλους αλλά τώρα θα είμαι με τη σωστή μεριά και γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με σπουδαίο προπονητή και σπουδαίους παίχτες και όπως προανέφερα είναι όνειρο για μένα να βρίσκομαι εδώ.

Μπορείς να παίξεις σε διαφορετικές θέσεις στο χώρο του κέντρου, θεωρούσες ανέκαθεν ότι η Premier League ήταν ένα πρωτάθλημα που σου ταιριάζει;
Ανέκαθεν ήθελα να βιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο, είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένο, πρέπει να μαρκάρεις, να επιτίθεσαι, να σκοράρεις. Είναι το υψηλότερο επίπεδο, συνεπώς γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ.

Είσαι 26 χρονών, με το Παγκόσμιο Κύπελλο να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες μακριά και θα αγωνίζεσαι σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Αυτό σε γεμίζει με ενθουσιασμό;
Απολύτως. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες, να βρεθώ στα αποδυτήρια και να μπω στη καθημερινή ρουτίνα της ομάδας. Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό. Προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί ένα στόχο για μένα αλλά πρώτα απ’ όλα οφείλω να κερδίσω τη θέση μου στη Liverpool.

Ο Jurgen Klopp αποτελεί το νέο σου προπονητή, πόσο πολύ ανυπομονείς να συνεργαστείς μαζί του;
Είναι ένας φανταστικός τύπος, ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Είναι τόσο έξυπνος, γεμάτος συναισθήματα, έχει φιλικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του και στέκεται στο πλάι τους. Βρίσκεται δίπλα τους σαν να αγωνίζεται κι εκείνος μαζί τους. Πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για κάποιον ποδοσφαιριστή από το να έχει έναν προπονητή στο πλευρό του όλη την ώρα. Είναι υποστηρικτικός, πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, έχοντας τεράστια εμπειρία. Θα είναι μεγάλη μου χαρά.

Η Liverpool έχει σταθεί πολύ άτυχη με τους τραυματισμούς στο χώρο του κέντρου τη φετινή χρονιά, θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και να συνεισφέρεις άμεσα στην ομάδα;
Ναι, νιώθω έτοιμος, έχω προετοιμαστεί πολύ γι’ αυτή τη στιγμή και τώρα ήρθε. Τώρα είναι ώρα για να αποδώσω μετά από τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Νιώθω προετοιμασμένος και έτοιμος για να συνεισφέρω άμεσα.

Επέλεξες το νούμερο 29 για τη φανέλα σου, αποτελεί ξεχωριστό αριθμό για σένα;
Το νούμερο 29 είναι ξεχωριστό για μένα, ήταν το πρώτο μου επαγγελματικό νούμερο στη Gremio. Μου έφερε πολύ τύχη και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και εδώ.

Έρχονται μερικά τεράστια παιχνίδια για την ομάδα τόσο στη Premier League όσο και στο Champions League, με πρώτο το ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο της Everton. Είσαι ενθουσιασμένος;
Αυτά είναι τα παιχνίδια που όλοι οι παίχτες θέλουν να παίζουν, τα μεγάλα παιχνίδια όπου οι οπαδοί έχουν μεγάλη έκρηξη συναισθημάτων. Είναι ανεκτίμητο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια, αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε σκληρά.

Έχεις αναμνήσεις από το Anfield ως αντίπαλος αλλά τώρα θα φοράς τη κόκκινη φανέλα και θα παίζεις για τη Liverpool, πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;
Με γεμίζει συναισθήματα, όπως προανέφερα έχω την εμπειρία από την ατμόσφαιρα αλλά ως αντίπαλος, τώρα θα βρίσκομαι στη σωστή μεριά. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί δε σταματούν ποτέ να φωνάζουν και να στηρίζουν την ομάδα. Ανυπομονώ να το βιώσω.

Ήρθες ως δανεικός, ποιοι είναι οι στόχοι σου;
Ο αρχικός μου στόχος είναι να ξαναβρώ το καλό μου αγωνιστικό πρόσωπο, να νιώσω εκ νέου καλά με τον εαυτό μου και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο και να κερδίσω τρόπαια εδώ. Μια ομάδα με το μέγεθος της Liverpool πάντα στοχεύει να κερδίζει όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Θεωρώ ότι διαθέτουμε την ομάδα για να το καταφέρουμε αυτό. Η δομή υπάρχει και πρέπει να στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είναι πάντα δύσκολο να προσαρμοστείς σε μια καινούρια ομάδα και σε μια καινούρια πόλη, αλλά εδώ θα συναντήσεις αρκετούς φίλους σου.
Ακριβώς, το να στήσεις τη ζωή σου από την αρχή σε καινούρια πόλη είναι δύσκολο, αλλά είμαι πραγματικά πάρα πολύ τυχερός που στην ομάδα θα συναντήσω αρκετούς παίχτες που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Με τους Alisson, Fabinho και Firmino είμαι συμπαίχτης στην Εθνική Ομάδα, είναι σπουδαίοι φίλοι και ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ.

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στους οπαδούς της ομάδας;
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και για όλα τα μηνύματα που μου έστειλαν. Είμαι πολύ περήφανος που θα φοράω αυτή τη ξεχωριστή φανέλα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η πορεία μου στην ομάδα.

Arthur Melo: “Είναι ένα όνειρο το να βρίσκομαι εδώ”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com