Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίθεση από τον πάγκο της Newcastle στης Liverpool στο γκολ του Fabio!

Επίθεση από τον πάγκο της Newcastle στης Liverpool στο γκολ του Fabio!

Δέχτηκαν αντικείμενα στο πάγκο της Liverpool από τον πάγκο της Newastle Utd, στο γκολ του Carvalho που έδωσε την νίκη στους Κόκκινους, στη λήξη του παιχνιδιού.

Υπήρξαν σκηνές έντασης στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης. Στο 98ο λεπτό μιας τεταμένης μάχης στην Premier League, μεταξύ Liverpool και της Newcastle Utd, ο 20χρονος Fabio Carvalho σημείωσε ένα υπέροχο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη των γηπεδούχων με 2-1.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος έσπευσε με βολέ από κοντά, να στείλει τους οπαδούς της ομάδας του που ήταν όρθιοι στις εξέδρες στον έβδομο ουρανό!

Υπήρχαν επίσης μερικές χαοτικές σκηνές μεταξύ των δύο πάγκων, με εκείνους από την πλευρά της Liverpool να φαίνονται να παρασύρονται λίγο παραπάνω από το επικό γκολ της νίκης. Ωστόσο, φαίνεται ότι η απάντησή τους στο γκολ του Carvalho υποκινήθηκε τουλάχιστον εν μέρει από ορισμένα μέλη της ομάδας της Newcastle.

Κατά την ανασκόπηση των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στο Anfield, το BT Sport μετέδωσε πλάνα που δείχνει ξεκάθαρα αντικείμενα να πετούν στο προσωπικό της Liverpool, από μερικούς από αυτούς που βρίσκονταν στον πάγκο της αντιπάλου. Ευτυχώς, οι βολές ήταν αρκετά κακές, αλλά εξακολουθούν να είναι ενέργειες που θα πρέπει να επανεξεταστούν από τους διοργανωτές της Premier League.

Ναι, είναι λογικό να χάνεται κάπου η ψυχραιμία από μια τόσο τρελή στιγμή στο γήπεδο, ωστόσο, δεν επιτρέπεται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να εκτοξεύονται αντικείμενα στον πάγκο τις αντίπαλης ομάδας!

Μεγάλο μέρος της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο πλευρών το βράδυ της Τετάρτης, προήλθε από τις καθυστερήσεις που έκαναν η παίχτης της Newcastle, τις οποίες έκαναν ιδιαίτερα έντονα όταν ο Roberto Firmino ισοφάρισε το γκολ του Alexander Isak.

Στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα στο BBC, ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp, έθιξε το μάλλον αμφιλεγόμενο θέμα.

Είπε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και το είδαν όλοι απόψε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι να το κερδίσεις. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι πάντως, η Newcastle επένδυσε πολλά στο να μας κλείσει, τους χώρους και ήταν πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν.

Φυσικά όλοι θέλουν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι να διακόπτεται συχνά, καθώς δεν είναι ωραίο για κανέναν. Η μόνη ευκαιρία που έχουμε για να το αντιμετωπίσουμε (αυτό με τις καθυστερήσεις), όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι αλλά γενικά, ειναι ότι ο διαιτητής πρέπει να βγάλει νωρίτερα κίτρινες κάρτες. Δεν ξέρω πότε το κλώτσημα της μπάλας μακριά, σταμάτησε να είναι κίτρινη κάρτα. Πότε «πέθανε» αυτός ο κανόνας;

Δεν έχω ιδέα αν αυτό που γινόταν απόψε ήταν επίτηδες ή αν οι παίκτες έπρεπε πραγματικά να πέσουν κάτω επειδή τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν το γνωρίζω.»

Επίθεση από τον πάγκο της Newcastle στης Liverpool στο γκολ του Fabio!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com