Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Newcastle, μεταγραφές και τραυματίες

Ο Klopp για Newcastle, μεταγραφές και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Newcastle στο Anfield.

Ο Γερμανός τεχνικός αρχικά μίλησε για τη Σαββατιάτικη νίκη με 9-0:

“ Τι τρελό αποτέλεσμα. Το σκορ είναι φρικτό αν θέλετε. Δεν συμβαίνει συχνά και δεν θα συμβεί πολύ λόγω της ποιότητας των αντιπάλων. Δεν περιμένουμε ξανά ένα παράξενο σκορ. ”

“ Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι ο τρόπος που παίξαμε. Παίζαμε έτσι και πριν απλά δεν σκοράραμε 9. ”

Για τις κινήσεις των παικτών του στο γήπεδο:

“ Πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι, να φέρουμε παίκτες μέσα στην περιοχή, οι παίκτες να βρίσκονται στις σωστές θέσεις, τέτοια πράγματα. ”

Για τις επιλογές στον χώρο του κέντρου και αν η ομάδα είναι στην αγορά για μεταγραφές:

“ Κάπως, αλλά όσο πιο κοντά φτάνουμε στην τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, τόσο πιο πιθανό είναι να μην κάνουμε κάτι. Δεν είμαστε εκτός, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Έτσι είναι, δεν θα μπορούσα να σας αναφέρω πιθανά ονόματα. ”

“ Είναι δύσκολο γιατί σίγουρα υπάρχουν λίγοι που έχουν δίκιο, αλλά υπάρχουν διαφορετικά θέματα, με συλλόγους που δεν θέλουν να πουλήσουν, έτσι είναι. ”

“ Υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά όταν τελειώσει, είτε υπογράψει κάποιος είτε όχι, είμαι πολύ χαρούμενος καθώς θα έχει τελειώσει και θα μπορούμε απλά να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έχουμε μαζί. Οι οπαδοί μας είναι ενεργοί στα social media, οπότε θα μπορούν να το σταματήσουν αυτό. Έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ”

“ Αν οι άνθρωποι περιμένουν από εμάς να κάνουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι το κάνουν…Από αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή που θα κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, μπορούμε να επικεντρωθούμε στα σημαντικά πράγματα. ”

“ Η απόκτηση παικτών δεν έχει ποτέ νόημα αν δεν είναι οι σωστοί, γιατί να το κάνεις αυτό; ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είναι ότι προσέχω. Μας λένε τι είναι δυνατό και τι δεν είναι δυνατό. Αυτό είναι. Προσπαθούμε να το λύσουμε και αυτό είναι. ”

“ Όλη τη συζήτηση για το ποιους παίκτες χρειαζόμαστε, την καταλαβαίνω 100%, αλλά έχουμε και μια υπάρχουσα ομάδα. ”

“ Δεν υπάρχει κριτική, γίναμε πρωταθλητές σε μια σεζόν που δεν αποκτήσαμε κανέναν. Έχουμε και μια υπάρχουσα ομάδα. Όλοι οι παίκτες που έχουμε εδώ, θέλουν να είναι εδώ. ”

“ Θέλω να αναπτύξω τον σύλλογο, την ομάδα και να είμαι επιτυχημένος. ”

Για τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους:

“ Έχουμε πολλά υπέροχα ταλέντα. Έχουμε πραγματικό ταλέντο. Αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο, δεν παίζεις με τρεις στους τέσσερις 17χρονους στο ίδιο παιχνίδι. ”

“ Για τον Bobby και τον Stefan ήμουν πολύ χαρούμενος που μπορούσα να τους δώσω την ευκαιρία για το ντεμπούτο τους στην Premier League. ”

Για τον Alisson πρόσθεσε:

“ Θέλει να κρατά κενή την εστία του, αλλά δεν ήταν απελπισμένος. Γι’ αυτό ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό. 5-0 στο ημίχρονο, μερικές φορές η άλλη ομάδα τρυπάει στην περιοχή σου, αλλά τα αγόρια δεν το άφησαν να συμβεί αυτό. Ας συνεχίσουμε. ”

Για τη Newcastle:

“ Αν ο Eddie Howe βρεί χρόνο, δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζονται άλλη μεταγραφική περίοδο. Η Newcastle είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να είναι ένας σύλλογος των έξι κορυφαίων, ή οτιδήποτε άλλο σημαίνει αυτό. ”

“ Έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο μισό της σεζόν την περασμένη σεζόν. Αποτελούν απειλή και είναι δύσκολο να παίξουμε εναντίον τους. Έχουν κάνει έξυπνες μεταγραφές, καλές μεταγραφές και τέτοια πράγματα. ”

Για τους τραυματίες:

“ Ο Jota μπορεί να προπονηθεί από την Πέμπτη, ο Thiago λίγο αργότερα. Ο Ramsay είναι πιο κοντά, ο Kelleher τρέχει έξω στην προπόνηση των keeper, οπότε ναι ελαφρύ φως στο τέλος του τούνελ. ”

Ρωτήθηκε αν έχει τη στήριξη της διοίκησης:

“ Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι αν πω «δεν είμαι σίγουρος» θα το κάνουμε ένα τεράστιο πράγμα. ”

“ Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, από καιρό σε καιρό, θα ήθελα να ρισκάρω λίγο περισσότερο [στην αγορά] αλλά δεν το αποφασίζω εγώ. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα και πραγματικά θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για όλα αυτή τη σεζόν. ”

“ Αν οι άνθρωποι περιμένουν από εμάς να κάνουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνουν οι άλλοι [τότε αυτό δεν είναι εφικτό]. ”

Ο Alisson κράτησε το μηδέν το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com