Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Bajcetic και Clark για το ντεμπούτο τους στην Premier League

Οι Bajcetic και Clark για το ντεμπούτο τους στην Premier League

Ο Stefan Bajcetic και ο Bobby Clark λάτρεψαν την αίσθηση του να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Premier League με τη Liverpoοl.

Οι 17χρονοι παίχτες της Ακαδημίας ήρθαν και οι δύο από τον πάγκο κατά τη διάρκεια της απίστευτης νίκης 9-0 των Red’s επί της AFC Bournemouth στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά τον αγώνα, το Liverpoolfc.com συνάντησε τον Bajcetic και τον Clark για να πάρει τις αντιδράσεις τους σε μια στιγμή ορόσημο στη νεαρή τους καριέρα…

-Για το αν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο καθώς τα γκολ συνέχιζαν να μπαίνουν…

Bajcetic

Ναι σίγουρα! Μιλούσα στον Bobby λέγοντας, «Αυτή είναι η ώρα μας, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε!» και κάναμε, τόσο χαρούμενες σκέψεις… Παίζω μαζί του δύο χρόνια τώρα και ήρθαμε στο κλαμπ μαζί άρα είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και είμαι πολύ χαρούμενος και γι’ αυτόν.

Clark

Ναι φυσικά. Όταν άρχισαν να πηγαίνουν επτά, οκτώ, ήλπιζα ότι θα μπορούσα να μπω και να σκοράρω και εγώ ένα μόνος μου! Αλλά προφανώς αυτό δεν συνέβη.

-Για τη συνολική απόδοση της ομάδας…

Bajectic

Ήταν απίστευτο. Στα έξι λεπτά νομίζω ότι ήταν ήδη 2-0. Ήμουν στον πάγκο λέγοντας «Απίστευτο!» και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Όλοι ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμασταν την πρώτη μας νίκη και τώρα ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες.

Clark

Ήταν πολύ ιδιαίτερο [και] συναρπαστικό να τους παρακολουθώ. Προφανώς το 9-0 μιλάει από μόνο του, ήταν υπέροχο να το βλέπεις έστω και από τον πάγκο.

-Για το μήνυμα του Klopp πριν μπουν…

Bajectic

Απλώς: «Παίξε όπως κάνεις στην προπόνηση, με αυτοπεποίθηση και μην ανησυχείς για αυτό. Είναι το ίδιο στην προπόνηση όπως και στους αγώνες».

Clark

Απλώς σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, ο Klopp «Κάνε αυτό που κάνεις συνήθως – κάνε σουτ, κάνε ντρίμπλα.» Ναι, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

-Για το πόσα μαθαίνουν από τους μεγάλους σταρ της Liverpool…

Bajectic

Οι επαγγελματίες αντιδρούν όταν τους χρειάζεσαι και είναι απίστευτο να τους βλέπεις και να μαθαίνεις από αυτούς.

Clark

Κάθε μέρα στην προπόνηση τα καταλαβαίνω όλα και μαθαίνω τα καλύτερα. Απλώς σε βοηθούν καθημερινά στην προπόνηση, σε βοηθούν να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι… Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να εντυπωσιάσω το αφεντικό στην προπόνηση. Ελπίζω να συνεχίσω να προπονούμαι καλά και να κάνω αυτό που θέλει να κάνω, ελπίζω να υπάρχει μια ευκαιρία εδώ.

Ο Bobby Clark πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com