Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φουλ ντεμπούτο για τον Fabio Carvalho με Bournemouth

Φουλ ντεμπούτο για τον Fabio Carvalho με Bournemouth

Ο Fabio Carvalho μιλάει για την ατμόσφαιρα του Anflield ενόψει του πιθανού ντεμπούτο του με αντίπαλο την Bournemouth το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Carvalho ήταν εντυπωσιακός την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την United στο Old Trafford, όταν και μπήκε αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα, όντας μετά από δικό του σουτ στην εστία και απόκρουση από τον De Gea παίρνει το ριμπάουντ ο Salah και μειώνει σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο 19χρόνος άσος που μεταγράφηκε το φετινό καλοκαίρι από την Fulham, έχει περάσει ως αλλαγή και στα 4 επίσημα παιχνίδια τής σεζόν και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και μάλιστα στο Anflield, όπου είχε πάρει την πρώτη του γεύση στην ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο την Crystal Palace για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος μας εξηγεί πως έζησε την πρώτη του εμπειρία στο Anflield, «όταν πρωτοπατησα στο γήπεδο δεν είχα ξαναζήσει κάτι ανάλογο» και συνεχίζει «δεν το λέω μόνο επειδή ανήκω στη Liverpool πλέον. Το πλήθος, το γήπεδο, οι φίλαθλοι. Το σκέφτομαι και μου φαίνεται τρελό! Δεν υπάρχουν καλύτεροι φίλαθλοι από αυτούς τις Liverpool, αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν στα εύκολα και τα δύσκολα».

Η Liverpool που ακόμα δεν έχει γευτεί την πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα φέτος, αγωνίζεται στις 17:00 η ώρα Ελλάδος το Σάββατο, απέναντι στα «Κεράσια» στο Anfield, με πολλούς τραυματίες και τον Nunez ακόμα τιμωρημένο. Με τον Carvalho πιθανόν να ξεκινάει βασικός, το μόνο που μένει να δούμε λοιπόν είναι αν, ο Πορτογάλος νεαρός μπορεί να βοηθήσει να πάρει το τρίποντο η ομάδα.

Φουλ ντεμπούτο για τον Fabio Carvalho με Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com