Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Bournemouth, τραυματίες και μεταγραφές

Ο Klopp για Bournemouth, τραυματίες και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Bournemouth στο Anfield.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάσταση της ομάδας:

“ Μιλήσαμε σχεδόν για όλα. ”

“ Δεν είχα δει τις φωτογραφίες του Millie και του Virg, είναι λίγο πολύ συναισθηματικός παίκτης. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό πραγματικά. Συζητούσαν πράγματα στο γήπεδο, μιλήσαμε για το παιχνίδι – κανένα πρόβλημα. ”

“ Σεβόμαστε το σκορ – είχαμε 70% κατοχή και ευκαιρίες, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Η κατάσταση δεν είναι αυτή που θέλαμε, αλλά είναι μια πρόκληση και μου αρέσει. Πρέπει να αντεπιτεθούμε. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στην έδρα μας δύο φορές. Έχω καλή αίσθηση και οι άνθρωποι μας καταλαβαίνουν την κατάσταση και ανυπομονώ να δημιουργήσουμε μαζί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο Anfield. Ομάδα και κόσμος πρέπει να κάνουν τα πράγματα να συμβούν. ”

“ Είμαι υπέρ αυτής της ομάδας, αλλά η κύρια δουλειά μου είναι να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Μπορώ να μάθω όταν τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά. Δεν είναι η αγαπημένη μου κατάσταση, αλλά μου αρέσει αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Πρέπει να βρούμε ένα τέλειο τρόπος να πολεμήσουμε ξανά τον έξω κόσμο. “

Για την πορεία των τραυματιών:

“ Ο Thiago δεν απέχει πολύ από την επιστροφή του και ο Diogo (Jota) πλησιάζει. ”

“ Ο Kelleher θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. ”

“ Οι Joel και Curtis επίσης δεν απέχουν πολύ από την επιστροφή τους. ”

Αν θα υπάρξει μεταγραφή της τελευταίας στιγμής:

“ Δεν ξέρω. Δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτά τα πράγματα. Θα δούμε αν θα γίνει κάτι. ”

“ Μερικές φορές είναι ακριβή η μεταγραφή, μερικές φορές δεν είναι ο σωστός παίκτης, αλλά το δουλεύουμε. Αν θα συμβεί κάτι ή όχι, δεν το ξέρω. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης – αν δεν πειστούμε, δεν το κάνουμε. ”

Για την ήττα του Old Trafford:

“ Ξέρω πώς ακούγεται, αλλά έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι δουλειά μου να καταλάβω γιατί δεν το κάναμε. ”

“ Η ομάδα, την οποία παρατάξαμε ήταν αρκετά καλή για να κάνει ένα κορυφαίο παιχνίδι. Θέλω να παλέψω μέσα από αυτό, οι παίκτες θα επιστρέψουν και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. ”

Για τη Bournemouth πρόσθεσε:

“ Αυτό που έκαναν την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικό και πολύ ωραίο. Έχουν κάποιους τραυματισμούς, αλλά είχαν και κάποια αποτελέσματα – τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολα. Δούλεψαν σε αλλαγές συστήματος. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε τη στιγμή που ξεκινά το παιχνίδι. ”

“ Μου αρέσει αυτό που κάνουν. Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος και ένας ιδιαίτερος σύλλογος και σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους. Είναι μια σωστή ομάδα της Premier League. ”

 

Για τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα:

“ Η σεζόν που κάναμε πέρυσι και ο τρόπος που τελείωσε – στο μέλλον, όταν κοιτάξετε πίσω, δεν θα είναι η σεζόν για την οποία θα μιλάνε οι άνθρωποι, αλλά για εμάς θα είναι πάντα μια ξεχωριστή σεζόν. ”

“ Πρέπει να βελτιωθούμε αμέσως. Χρειαζόμαστε 100% προσπάθεια, αν όχι λίγο περισσότερο, συν το πάθος. Είναι το ποδόσφαιρο υψηλότερου επιπέδου. Όλα καλά. Τα πράγματα που καταφέραμε δεν ήταν ποτέ εύκολα, οπότε κανείς δεν πρέπει να το περιμένει να είναι εύκολο τώρα. Ας το κάνουμε μαζί. ”

“ Πρέπει να δώσουμε στον Ali την ευκαιρία να κρατήσει το μηδέν, γιατί δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα. Και μετά να επιτεθούμε καλύτερα – όλοι είναι υπεύθυνοι για όλα. Αυτό το ξεκίνημα φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο και αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. ”

Για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν:

“ Αν αρχίσουμε να ανησυχούμε επειδή άλλες ομάδες έχουν 9 πόντους, τότε αυτό προφανώς δεν είναι χρήσιμο. Αυτή η ομάδα πέτυχε σταθερά υψηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε απίστευτα σκληρά, για να γίνει ξανά αυτό. ”

“ Κανείς δεν ξέρει τι μπορούμε να πετύχουμε στο τέλος της σεζόν, αλλά ως τότε υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι βαθμοί και θα πρέπει να αρχίσουμε να τους μαζεύουμε. ”

“ Είναι πολύ νωρίς για να κλείσουμε από τώρα τη σεζόν μας. ”

Για τον τραυματισμό του Naby Keita:

“ Ο Naby δεν θα είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο, είναι ένα μυϊκό [θέμα] και δεν είναι 100% ξεκάθαρο. Θα δούμε. ”

Ζητούμενο η βελτίωση για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com