Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Σωστή πρόκληση η κλήρωση του Champions League»

Jurgen Klopp: «Σωστή πρόκληση η κλήρωση του Champions League»

Ο Jurgen Klopp ανυπομονεί για την πρόκληση του «ποδοσφαιρικού ομίλου» της Liverpool στο Champions League αυτής της σεζόν.

Οι Reds κληρώθηκαν στον όμιλο Α κατά την κλήρωση της Πέμπτης το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, στον οποίο θα αναμετρηθούν με AFC Ajax, Napoli και Glasgow Rangers.

Ενώ αναγνώρισε την ποιότητα των κληρώσεων που περίμενε, ο Klopp δήλωσε ενθουσιασμένος για να οδηγήσει την ομάδα του για άλλη μια φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Liverpoolfc.com λίγο μετά την κλήρωση, το αφεντικό των Κόκκινων είπε: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι ότι αυτή είναι μια σωστή, σωστή πρόκληση.

Όλοι οι σύλλογοι έχουν ποιότητα, όλοι έχουν ιστορία και θα έλεγα ότι όλοι έχουν μια ευκαιρία. Το καλό είναι ότι έχουμε κι εμείς επίσης, οπότε είναι λογικό να ανυπομονούμε για την πρόκληση και να τη δοκιμάσουμε.

Δεν ζητήσαμε χάρες και δεν μας έχουν δοθεί, αλλά δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό όπου μπορείς να βρεις εύκολους τρόπους, γιατί το επίπεδο είναι πάντα απίστευτα υψηλό.

Η διαφορά φέτος είναι ότι η φάση των ομίλων θα είναι πιο σύντομη από το συνηθισμένο, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι μόνο για την ποιότητα των αντιπάλων αλλά και για τις διαφορετικές απαιτήσεις και σε ρυθμούς».

Και συνέχισε: «Δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε πολύ για να βρούμε πληροφορίες για τους αντιπάλους μας, ωστόσο.

Μόλις πριν από μερικά χρόνια παίξαμε δύο πολύ δύσκολα ματς με τον Ajax και ήρθαμε ισόπαλοι με την Napoli, οπότε γνωρίζουμε αρκετά και για τους δύο αλλά γνωρίζουν και αυτοί αρκετά για εμάς. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά νέα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Οι Rangers είναι ένας νέος αντίπαλος για εμάς, αλλά τους γνωρίζουμε επίσης. Η ιστορία τους τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και τα κατάφεραν πολύ, πολύ καλά για να προκριθούν στη φάση των ομίλων, δεδομένων των ομάδων που αντιμετώπισαν στα προκριματικά παιχνίδια.

Γνωρίζουμε επίσης καλά μερικούς παίκτες τους. Ο Ryan Kent είχε μια μεγάλη εξέλιξη από τότε που μετακόμισε στη Σκωτία και ο Ben Davies μόλις ξεκινάει το ταξίδι του με τη Rangers, οπότε θα είναι καλό να τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα.

Η μόνη βεβαιότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι και τα έξι παιχνίδια θα είναι απίστευτα ανταγωνιστικά και πραγματικά έντονα. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Είναι ένα τυπικό ποδοσφαιρικό γκρουπ και όπως είπα, μια σωστή πρόκληση.»

Jurgen Klopp: «Σωστή πρόκληση η κλήρωση του Champions League»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com