Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θαυμαστής του Mo Salah δηλώνει ο Jarrod Bowen

Θαυμαστής του Mo Salah δηλώνει ο Jarrod Bowen

Ο αγαπημένος παίχτης των φίλων της Liverpool Mohamed Salah, έχει χαρακτηριστεί ως ο «καλύτερος από τους καλύτερους» από τον σταρ της West Ham Jarrod Bowen, με τον Αιγύπτιο να συνεχίζει να κλέβει την παράσταση στην Premier League, στην έκτη σεζόν του στο Merseyside.

Παρά το απίστευτα κακό ξεκίνημα της Liverpool στη σεζόν της Premier League, ο Salah έχει δύο γκολ σε τρία παιχνίδια και παραμένει η μεγαλύτερη απειλή της Liverpool μπροστά, παρά τις εμφανίσεις των Darwin Nunez και Luis Diaz.

Σημειώνοντας 120 γκολ στην πρώτη κατηγορία σε μόλις 183 αγώνες στο Anfield, ο Salah έχει αφήσει το στίγμα του ως ο πιο περιζήτητος δεξιός εξτρέμ της ηπείρου και οι οπαδοί των Reds ενθουσιάστηκαν όταν έβαλε την υπογραφή του σε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Ιούλιο.

Και με τα κατορθώματά του να τα θαυμάζουν σε όλο τον κόσμο, ο μακροπρόθεσμος στόχος της Liverpool, ο winger των Hammers Jarrod Bowen ισχυρίστηκε ότι ο Salah είναι το νούμερο ένα αστέρι που ζει στην Premier League, ισχυριζόμενος ότι είναι «ο καλύτερος από τους καλύτερους», αφού επαινείται μέχρι και από τον ίδιο τον Klopp νωρίτερα φέτος.

«Υπάρχουν πολλοί αριστεροπόδαροι παίκτες σε όλο τον κόσμο, όπως είπατε, αλλά στην Premier League κοιτάζω τον Mo Salah και βλέπω τι έχει καταφέρει τα τελευταία έξι χρόνια ή όσο καιρό είναι εδώ», είπε ο Bowen στο HaytersTV.

«Τα γκολ που έχει πετύχει και τον τρόπο που παίζει, θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος από τους καλύτερους σε αυτή τη θέση. Είναι ένας που τον προσέχω, ειδικά επειδή παίζουμε στο πρωτάθλημα».

Θαυμαστής του Mo Salah δηλώνει ο Jarrod Bowen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com