Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Keita τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής»

Klopp: «Ο Keita τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής»

Keita και Klopp.

Χωρίς να έχει τον Naby Keita διαθέσιμο λόγω ενός νέου τραυματισμού, η Liverpool γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Manchester United χθες το βράδυ στο Old Trafford.

Σύμφωνα με τον Jürgen Klopp, ο μέσος από τη Γουινέα έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενός νέου τραυματισμού, που αποκόμισε στην Κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας.

Ο Klopp ανέφερε σχετικά:

“ Τραυματίστηκε χθες (σ.σ. Κυριακή). Ο τραυματισμός του χρειάζεται περαιτέρω αξιολόγηση, όμως δεν φαίνεται πως θα καταφέρει να προπονηθεί αύριο. ”

“ Χρειάζεται να αξιολογήσουμε τον τραυματισμό. Έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις και δεν ξέρω πόσες ακόμη θα χάσει. ”

Μένει βέβαια να δούμε αν πράγματι ο διεθνής μέσος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή αν η απουσία του από τον χθεσινό αγώνα έχει να κάνει με τα όσα διαρρέει μέσω του Sky Germany ο εκπρόσωπος του και αφορούν πιθανή αποχώρηση του Anfield πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως και ο Florian Plettenberg του Sky Germany υποστηρίζει πως ο Keita είναι πράγματι τραυματίας, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος του.

Ξανά εκτός ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com