Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να δεχόμαστε γκολ»

Robertson: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να δεχόμαστε γκολ»

Η Liverpool δεν γίνεται να συνεχίσει να ξεκινά με τέτοιο τρόπο τα παιχνίδια της και να δέχεται πρώτη γκολ, όπως τόνισε ο Andy Robertson στις δηλώσεις του, μετά την ήττα με 2-1 από την Manchester United στο Old Trafford.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Robbo στην κάμερα του Sky Sports:

“ Δεν ήταν καλό. Δεν ήταν το ξεκίνημα που θέλαμε. Ήταν πολύ φτωχό. Συνεχίζουμε να δίνουμε σε κάθε ομάδα ένα γκολ. Ξεκινήσαμε άσχημα και αυτό πρέπει να αλλάξει. ”

“ Έχουμε πάρει 2 βαθμούς από τους 9 διαθέσιμους. Πρέπει να ανεβάσουμε τις επιδόσεις μας και να ξεκινήσουμε τη σεζόν μας.”

“ Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε γκολ. United και Fulham αυτή τη σεζόν, Wolves την περασμένη σεζόν, Real – όλοι ξεκίνησαν καλύτερα από εμάς. ”

“ Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά είναι τόσο σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι. Είμαστε μια πολύ στενή μονάδα, θα ειπωθούν πράγματα, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε κλικ και να έχουμε αποτελέσματα γρήγορα. ”

“ Ακόμα κι αν ήμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος, δεν θα σκεφτόμασταν την κούρσα του τίτλου. Δεν το σκεφτόμαστε αυτό, χρειαζόμαστε την πρώτη μας νίκη. ”

“ Δίνουμε σε κάθε ομάδα ένα γκολ που είναι η βάση του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να δίνουμε πάντα στον εαυτό μας μια δύσκολη μάχη. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε πίσω. ”

“ Στην προθέρμανση ήταν ό,τι πιο ήσυχο έχω ακούσει αυτό το γήπεδο και ήθελαν κάτι να τους σηκώσει και τους το δώσαμε. Δύο βαθμοί από τους εννέα δεν είναι η αρχή που θέλαμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε, είναι εύκολο να το συζητήσουμε στα αποδυτήρια, αλλά πρέπει να βγούμε έξω και να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε γκολ. Ξεκίνησαν καλύτερα από εμάς. Πρέπει να αλλάξει. ”

Ήττα για την Liverpool στο Manchester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com