Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλω να κερδίσουμε Premier League & Champions League φέτος»

Salah: «Θέλω να κερδίσουμε Premier League & Champions League φέτος»

Ο Mohamed Salah εξήγησε πώς έχει εστιάσει στις «λεπτομέρειες» ώστε να βελτιώσει τα επίπεδα απόδοσής του για τη Liverpool και να κατακτήσουν τίτλους.

Ο Αιγύπτιος που σημείωσε 31 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, καθώς οι Reds ξεκίνησαν μια σεζόν που ήταν υποψήφιοι για τέσσερα τρόπαια και τελικά κέρδισαν δύο.

Έχει ήδη σκοράρει δύο γκολ και έχει δημιουργήσει άλλα δύο για τους συμπαίκτες του στα τρία εναρκτήρια παιχνίδια της νέας σεζόν, με την ομάδα του Jurgen Klopp να ετοιμάζεται τώρα να αντιμετωπίσει τη Manchester United στο Old Trafford.

Μιλώντας στην Premier League Productions πριν από τη σύγκρουση της Δευτέρας το βράδυ, ο Salah ρωτήθηκε πόση προσοχή δίνει στα δεδομένα απόδοσης που είναι διαθέσιμα στους παίκτες στη σύγχρονη εποχή.

«Είμαι πραγματικά επικεντρωμένος σε μικρές λεπτομέρειες γιατί πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες, στο τέλος της ημέρας, θα κάνουν τεράστια διαφορά μεταξύ των παικτών», είπε ο Νο.11.

«Έτσι για τις απαιτήσεις των παιχνιδιών, προσπαθώ πραγματικά να ρωτήσω για τα πάντα και να έχω όλες τις λεπτομέρειες. Όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και έξω – φαγητό, ποτό, ενυδάτωση, ύπνος, χρόνος, τα πάντα. Είμαι πραγματικά τρελός και ιδιαίτερος για αυτό, διότι νομίζω ότι έχει κάνει τεράστια διαφορά».

Ο Salah ήταν θεμελιώδης λίθος για το εμφατικό διπλό της Liverpool έναντι των αντιπάλων της, την περασμένη σεζόν.

Έγινε ο πρώτος φιλοξενούμενος παίκτης που σημείωσε hat-tric στο Old Trafford, σε αγώνα για την Premier League στη νίκη με 5-0 και στη συνέχεια πέτυχε άλλα δύο γκολ στη ρεβάνς, στο Anfield στην οποία κέρδισαν οι Reds με 4-0.

Η συλλογική επιτυχία είναι ο Νο. 1 στόχος του επιθετικού και με τρεις βαθμούς αύριο το βράδυ για άλλη μια φορά θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαι πάντα ενθουσιασμένος με αυτό», είπε ο Salah για τη νοοτροπία του όταν πρόκειται για αναμετρήσεις με τη United.

«Πριν από δύο χρόνια όλοι έλεγαν: «Δεν σκόραρες ποτέ εναντίον της United», οπότε αυτό στη ζωή άλλαξε. Αλλά είναι πάντα έτσι στο μυαλό μου: προσπαθώ να βάζω γκολ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια και να πάρει βαθμούς – αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.»

Το επόμενο γκολ του 30χρονου για τον σύλλογο – το 159ο του – θα τον ανεβάσει στην όγδοη θέση στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών της Liverpool.

Ο Salah δηλώνει ότι γνωρίζει τέτοια στατιστικά, αλλά η ευκαιρία να συμβάλει στους στόχους της ομάδας να προσθέσει περισσότερους τίτλους έχει προτεραιότητα.

«Ξέρω για τα ρεκόρ, σίγουρα, δεν μπορώ να πω ψέματα. Αλλά απλώς προσπαθώ να κάνω την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια», πρόσθεσε.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με το ρεκόρ μου – είναι απλώς ότι θέλω η ομάδα να κερδίσει την Premier League και το Champions League αυτή τη σεζόν».

Ο Mo Salah έχει μόλις σκοράρει κόντρα στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com