Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κομβικό το παιχνίδι με την United για το μέλλον του Keita στην Liverpool

Κομβικό το παιχνίδι με την United για το μέλλον του Keita στην Liverpool

Παρά την επιμονή του Jurgen Klopp ότι δεν υπάρχει «απολύτως τίποτα» στις φήμες που συνδέουν τον Naby Keita με μεταγραφή από την Liverpool, οι εικασίες συνεχίζονται στη Γερμανία.

«Είναι πραγματικά αστείο όταν πρέπει να απαντήσω στις «ειδήσεις», γιατί αυτό που θα μάθατε αν καθόσαστε στο πλάι μου στο τραπέζι είναι πόσο συχνά 0,0%. Η αλήθεια βρίσκεται πίσω από τις «ειδήσεις»», είπε ο Klopp στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

«Λοιπόν, σκέφτεσαι, «α, τι μπορώ να πιστέψω καθόλου;». Τίποτα, απολύτως τίποτα.»

Αυτό προέκυψε μετά από ισχυρισμούς από τον Florian Plettenberg του Sky Germany – μια πηγή κοντά στον ατζέντη του Keita, Bjorn Bezemer – ότι ο παίκτης ήταν «δυσαρεστημένος με την τρέχουσα κατάστασή του».

Ο Plettenberg πρότεινε ότι, με λιγότερο από ένα χρόνο να απομένει για να συμπληρώσει το συμβόλαιό του, ο Νο. 8 θα μπορούσε ακόμη και να πιέσει για μεταγραφή, πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η RB Leipzig είναι μεταξύ των συλλόγων που εμφανίζονται με ενδιαφέρον για τον Keita, αλλά έχει μεταδοθεί από δημοσιογράφους στο Merseyside ότι όσοι βρίσκονται εντός της Liverpool δεν γνωρίζουν καμία επιθυμία να μετακομίσει.

Ωστόσο, ο Klopp παραδέχτηκε ότι «δεν είναι ένας παίκτης που είναι υπερβολικά χαρούμενος όταν δεν παίζει», κάτι που ισχύει στην τελευταία ενημέρωση από τον Plettenberg.

Μιλώντας στο Twitter το πρωί της Κυριακής, ο Γερμανός δημοσιογράφος περιέγραψε την επιλογή της ομάδας του Klopp για την επερχόμενη σύγκρουση με τη Manchester United ως «πολύ σημαντική» όσον αφορά τα «σχέδια του Keita σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο».

«Τίποτα δεν άλλαξε. Η Liverpool θέλει να επεκταθεί το συμβόλαιο του, ο Klopp θέλει να μείνει», έγραψε ο Plettenberg. «Αλλά οι συνομιλίες έχουν σταματήσει, δεν υπάρχει συμφωνία σε αυτό το στάδιο. Θέλει να παίζει τακτικά».

Εντυπωσιακά, αυτό υποδηλώνει ότι εάν ο Keita δεν επιλεγεί για να ξεκινήσει στο Old Trafford , αυτό θα μπορούσε να κάνει τον παίχτη να αποφασίσει σχετικά με ένα αίτημα μεταγραφής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να είναι τραβηγμένο, αλλά αν ο Plettenberg είναι πιστευτός – και η σύνδεσή του με το πρακτορείο ROOF δίνει αξιοπιστία στους ισχυρισμούς του – τότε ο 27χρονος σκέφτεται εδώ και καιρό τη θέση του στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο Keita θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς οι Jordan Henderson , ο Harvey Elliott και ο James Milner θα διεκδικούν επίσης τις δύο θέσεις μπροστά από τον Fabinho στη μεσαία γραμμή.

Οποιαδήποτε μετακίνηση υπάρξει από τον Keita, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αναγκάσει τη Liverpool να προωθήσει στις τάξεις της μεσαίας γραμμής, την απόκτηση κάποιου μέσου με περιπτώσεις όπως οι Sander Berge, Moises Caicedo και Jacob Ramsey, οι οποίοι συνδέονται με τους Κόκκινους, όλες τις τελευταίες ημέρες.

Κομβικό το παιχνίδι με την United για το μέλλον του Keita στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com