Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

Salah: «Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση»

Η Liverpool θα πρέπει να βγάλει αντίδραση στο μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας με την Manchester United στο Old Trafford, μετά το κακό της ξεκίνημα, όπως τόνισε ο Mo Salah σε δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο Αιγύπτιος άσος αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Old Trafford, όσο και στη μάχη του φετινού τίτλου, που όμως βρίσκεται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο.

Ο Mo για το ξεκίνημα της ομάδας δήλωσε:

“ Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά νομίζω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να αντιδράσουμε. Χάσαμε τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. ”

“ Νομίζω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τη σεζόν. Όλοι θέλουν να δείξουμε ξανά το ποδόσφαιρό μας, οπότε πιστεύω ότι πρέπει απλώς να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, γι’ αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια μας. ”

“ Αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά πιστεύω ότι για όλους μπορούμε να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους βαθμούς τόσο νωρίς. Παλεύεις με τη City, παλεύεις με την Chelsea, δύο ομάδες που δεν χάνουν εύκολα βαθμούς. Απλώς πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια. ”

Για τον αγώνα του Old Trafford: 

“ Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη, για τους οπαδούς, για όλους. Είναι ίσως οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Αγγλία, ιστορικά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους. ”

Για τη φετινή μάχη του τίτλου:

“ Είμαστε επτά βαθμούς πίσω από τη City (παίζει την Κυριακή), νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτούμε αυτό. Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε τώρα. ”

Ο Mo Salah έχει μόλις σκοράρει κόντρα στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com